Fietsvakantie: Eilandhoppen Waddenzee

3.376 keer bekeken

Eilandhoppen Waddenzee

Uw zevendaagse fietstocht begint in de mooie Friese hoofdstad Leeuwarden. Verken deze historische stad, gebouwd op terpen en bekijk de vele fraaie oude en nieuwe architectuur. Vervolgens stapt u op de fiets en maakt u de tocht naar Harlingen, door fraaie natuur en langs mooie plaatsjes als Marssum, Meenaldum en Franeker.

Lees meer

Beperkte beschikbaarheid. Boek nu !

  • Startpunt: Leeuwarden (Friesland).
  • Maak kennis met de Leeuwarden (Culturele hoofdstad 2018).
  • Geniet van rust en stilte op de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling.

Direct boeken: 7 dagen, prijs vanaf € 599,-

Uw zevendaagse fietstocht begint in de mooie Friese hoofdstad Leeuwarden. Verken deze historische stad, gebouwd op terpen en bekijk de vele fraaie oude en nieuwe architectuur. Vervolgens stapt u op de fiets en maakt u de tocht naar Harlingen, door fraaie natuur en langs mooie plaatsjes als Marssum, Meenaldum en Franeker.Vlieland, zo heerlijk rustig

Bent u aangekomen in Harlingen, dan gaat op de de boot richting het meest ongerepte Waddeneiland: Vlieland. Heerlijk stil en rustig, met prachtige natuur, kunt u op Vlieland genieten van wind, water en ruimte. U vindt hier overigens niet alleen veel strand en zandvlaktes, maar ook volop bosrijke gebieden.

Natuur en cultuur op Terschelling

Vervolgens gaat u met het veer richting Terschelling, het grootste Friese Waddeneiland. Hier vindt u naast mooie natuur, ook veel musea, oude kerkjes, huisjes met mooie gevels en natuurlijk de beroemde vuurtoren de Brandaris. Kortom, ook hier veel mooie natuur en cultuur om heerlijk op de fiets te ontdekken. Al met al 7 heerlijke dagen vol zon, zee en stranden.