Kermis op Koningsdag

1.579 keer bekeken

Kermis op Koningsdag

Koningsdag in Nederland staat voor vrijmarkten, muzikale optredens, optochten en straatfeesten. Maar ook de kermis is een attractie die onlosmakelijk met Koningsdag is verbonden. Elk jaar op 30 april kunt u dan ook in vele steden en dorpen in Nederland genieten van een rondje op de kermis.

Lees meer

Koningsdag in Nederland staat voor vrijmarkten, muzikale optredens, optochten en straatfeesten. Maar ook de kermis is een attractie die onlosmakelijk met Koningsdag is verbonden. Elk jaar op 27 april kunt u dan ook in vele steden en dorpen in Nederland genieten van een rondje op de kermis.

Vele attracties

Draaimolens, botsauto's, achtbanen, poffertjes en suikerspinnen; wie de vertrouwde Koninginnedag-festiviteiten even zat is kan zich gaan vermaken met één van de vele spectaculaire attracties op de kermis.

Waar is de kermis?

Zoals gezegd is er in vele grote en minder grote plaatsen kermis. Bijvoorbeeld op de Dam in Amsterdam, de Grote Markt in Haarlem, in Rotterdam en Den Haag. Dus, gaat u op 27 april ergens in Nederland Koningsdag vieren en wilt u een bezoek brengen aan één van de kermissen? Informeer even bij de lokale VVV waar u de kermis kunt vinden.