Armin van Buuren

15 keer bekeken

Armin van Buuren

Het succesverhaal van de Nederlandse DJ en producer Armin van Buuren, bestaat voornamelijk uit superlatieven. Vier keer op rij werd hij verkozen tot World's Most Popular DJ en dan zijn er nog talloze andere awards. Maar waar het hem om gaat is de muziek!

Lees meer

Het succesverhaal van de Nederlandse DJ en producer Armin van Buuren, bestaat  voornamelijk uit superlatieven. Vier keer op rij werd hij verkozen tot World's Most Popular DJ en dan zijn er nog talloze andere awards. Maar waar het hem om gaat is de muziek!

Succesvolle albums

Als klein kind al had hij een passie voor dance-muziek en van daaruit ging hij zelf mixen en produceren. En dat heeft hem geen windeieren gelegd. Met inmiddels vele succesalbums als '76', 'Shivers', Imagine', 'Mirage' en talloze tophits, is hij één van de meest gevraagde producers en DJ's ter wereld.

Radioshow

Legendarisch is ook zijn radioshow 'A state of trance', waarmee hij wekelijks twee uur lang vele miljoenen mensen geboeid naar zijn selectie 'trance en progressive' muziek laat luisteren. En hoewel hij hij het hele jaar rond de wereld reist voor uitverkochte shows, vergeet hij gelukkig niet om ook af en toe in Nederland een optreden te geven.