Don Diablo

43 keer bekeken

Don Diablo

Nederland lijkt een vruchtbare bodem voor top-DJ's. Dat bleek ook voor DJ, zanger en producer Don Diablo. Al op zijn vijftiende maakte hij zelf muziek bij korte filmpjes die hij regisseerde. Inmiddels is hij één van de grootste DJ's en producers wereldwijd.

Lees meer

Nederland lijkt een vruchtbare bodem voor top-DJ's. Dat bleek ook voor DJ, zanger en producer  Don Diablo. Al op zijn vijftiende maakte hij zelf muziek bij korte filmpjes die hij regisseerde. Inmiddels is hij één van de grootste DJ's en producers wereldwijd.

Speciale sound

Zijn muziek is een bijzondere mix van punk, funk en vreemde disco-tonen, maar daarmee staat hij sinds 2002 op alle grote events en in alle grote clubs ter wereld. Van Glastonbury, tot Ministry of Sound, tot Lowlands in ons eigen landje, overal gaat het feest los als Don Diablo draait.

Goede doel

Na vele sucessen met zijn eigen label 'Sellout Sessions' koos hij er in 2008 voor om met Sony Music Entertainment te gaan werken. Naast al zijn drukke werk is hij ook actief voor het goede doel Dance4Life; een fonds dat zich richt op de bestrijding van AIDS.