Herfst in Nederland

537 keer bekeken

Herfst in Nederland

Herfst in Nederland staat in het teken van kleur. Rood, geel, groen en bruin; de natuur krijgt de mooiste kleuren voordat de bladeren gaan vallen. En ondanks de nodige herfststormen en meer neerslag, zijn er ook nog volop zonnige nazomerdagen.

Lees meer

Herfst in Nederland staat in het teken van kleur. Rood, geel, groen en bruin; de natuur krijgt de mooiste kleuren voordat de bladeren gaan vallen. En ondanks de nodige herfststormen en meer neerslag, zijn er nog volop zonnige nazomerdagen.

Stevig wandelen, stevig eten

Niet alleen in de bossen is het mooi. Ook langs de kust en op het strand is het heerlijk wandelen. De zee wordt wilder en de luchten zijn vaak indrukwekkend. Na zo'n wandeling is het natuurlijk lekker genieten van een typisch Hollands bokbiertje of typische herfstgerechten met paddenstoelen. Ook eet u in Nederland de beste mosselen en oesters als de 'r' in de maand zit, dus vanaf september.

Herfstvermaak

Kortom, herfst in Nederland is een leuke tijd. Buiten heeft alles de mooiste kleuren en binnen maken we het extra gezellig. Want eerlijk is eerlijk, in de herfst valt er wel wat vaker een buitje. Gelukkig heeft Nederland zoveel unieke musea, dat er ook op die dagen genoeg moois te zien is. De Nederlandse keuken kent genoeg lekkere stamppotten, soepen en drankjes om op te warmen.