Kunstmaand Ameland

-

308 keer bekeken

Kunstmaand Ameland

Bezoek in november 2013 Ameland en geniet u niet alleen van de mooiste natuur, maar ook van de mooiste cultuur. Want van 1 tot en met 30 november 2013 exposeren zo'n 70 kunstenaar uit verschillende landen hun werk, verspreid over het hele eiland. En dat werk varieert van schilderkunst tot fotografie tot beeldhouwwerk tot glaskunst tot keramiek... te veel om op te noemen.

Lees meer

Bezoek in november Ameland en geniet u niet alleen van de mooiste natuur, maar ook van de mooiste cultuur. Zo'n 70 kunstenaar uit verschillende landen exposeren hun werk, verspreid over het hele eiland. En dat werk varieert van schilderkunst tot fotografie tot beeldhouwwerk tot glaskunst tot keramiek... te veel om op te noemen.

Kunst op de fiets

Met meer dan 90 kilometer fietspad is Ameland bovendien het ideale eiland om te fietsen. Dus dat betekent dat u die natuur en cultuur mooi kunt combineren. U fietst over schelpenpaadjes, langs het strand en door de duinen; en onderweg kunt u op meer dan 30 lokaties kunst bewonderen. En, u hoeft niets te missen want er is een speciale gids met daarin alle informatie over wie waar exposeert.

Podiumkunsten

Naast de vele vormen van beeldende kunst, mag u ook zeker de vele podiumkunsten niet missen. Van mooie theaterstukken tot schitterende concerten... zorg dat u erbij bent. Mocht u zelf zin krijgen om wat kunstzinnigs te doen, dan zijn er allerlei workshops, gegeven door dezelfde kunstenaars die exposeren op het eiland. En oh ja, de entree van alle exposities is gratis!

Ontdek meer in de omgeving
Kunstmaand Ameland
Aankomende evenementen