Theaterfestival Boulevard

-

797 keer bekeken

Theaterfestival Boulevard

Theaterfestival Boulevard in ’s-Hertogenbosch is een podium waarop theatermakers, dansers en musici hun nieuwe werk aan het publiek tonen.

Lees meer

Een tiendaagse ontdekkingsreis door de podiumkunsten, vol fantasievolle avonturen en zomerse verwondering. Het spannende en inspirerende theaterfestival in de stad 's-Hertogenbosch.

De stad 's-Hertogenbosch als podium

Theaterfestival Boulevard presenteert. Anderhalve week bontgekleurde diepgang en zomers vermaak. Op onalledaagse locaties in en om de stad en op het bruisende festivalplein aan de voet van de St. Jan. Gevarieerd en gastvrij, uitdagend en ontwapenend serveert Theaterfestival Boulevard een bont palet met voorstellingen, workshops, installaties, concerten en kinderactiviteiten. Die stuk voor stuk bewijzen dat de verbeelding geen grenzen kent - als je er maar voor openstaat.

Informatieterras Theater aan de Parade

Op het Informatieterras - pal voor de kassa's van Theater aan de Parade – vindt u álle wetenswaardigheden van álle activiteiten tijdens het festival. Of het nu gaat om de laatste dagkrant of de aanvangstijd van een kindervoorstelling, de naam van die ene regisseur of een tip voor morgenavond: op het Informatieterras is het voorhanden.

Ontdek meer in de omgeving
Theaterfestival Boulevard
Aankomende evenementen