Den Haag Sculptuur

386 keer bekeken

25 mei 2016 - 28 augustus 2016

Den Haag Sculptuur

Al enige jaren organiseert de gemeente Den Haag 's zomers een mooie beeldententoonstelling onder de naam Den Haag Sculptuur. Op de Lange- en Korte Voorhout staan dan talloze, schitterende beeldhouwwerken tentoongesteld met jaarlijks een nieuw thema.

Lees meer

Al enige jaren organiseert de gemeente Den Haag 's zomers een beeldententoonstelling onder de naam Den Haag Sculptuur. Op de Lange- en Korte Voorhout staan dan talloze, schitterende beeldhouwwerken tentoongesteld met jaarlijks een nieuw thema.

Wandelroute

Tijdens Den Haag Sculptuur kunt u deze mooie, imposante beelden van bekende kunstenaars gratis bekijken tijdens een leuke wandelroute. Bovendien zijn er in het weekend georganiseerde tochten waarbij u alle wetenswaardigheden over de kunstwerken te horen krijgt.

Internationale thema's

Meestal hebben de tentoonstellingen een internationaal thema. Zo was er in 2011 een expositie over Chinese kunst en in 2012 bestond de tentoonstelling uit hedendaagse kunst uit Zuid-Afrika. Na deze wandeling kunt u een drankje drinken in het mooie Hotel Des Indes of bij bodega De Posthoorn, met een mooi uitzicht op de beelden.