Deventer Boekenmarkt

147 keer bekeken

6 augustus 2017

Deventer Boekenmarkt

In totaal zijn 878 kramen langs de IJsselkade en de historische binnenstad gevuld met vele duizenden boeken. Door het groot aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa.

Lees meer

In totaal zijn 878 kramen langs de IJsselkade en de historische binnenstad gevuld met vele duizenden boeken. Door het groot aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa.

Van poëzie tot strips

De Deventer Boekenmarkt kenmerkt zich echter niet alleen door kwantiteit, maar ook door kwali­teit. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie. Om de bezoekers wegwijs te maken in de grote verschei­denheid van het aanbod verschijnt het handzame Deventer Boekenmarktboekje met alle deelnemers, specialisaties en plattegronden.

Overige activiteiten

De vele boekenkramen in combinatie met rivier de IJssel, de historische binnenstad, monumen­tale stadspleinen en de gezellige terrassen maken de Deventer Boekenmarkt tot een uniek evenement vol sfeer, variatie en kwaliteit. Tevens is er een uitgebreid programma met muziek, straattheater, kunst en exposities.

Ontdek meer in de omgeving
Deventer Boekenmarkt
Aankomende evenementen