World Press Photo Amsterdam

896 keer bekeken

15 april 2017 - 25 juni 2017

World Press Photo Exhibition

Ieder jaar wordt de eerste World Press Photo tentoonstelling geopend in de Oude Kerk in Amsterdam. Wees één van de eersten die zich vergapen aan de beste foto's van het afgelopen jaar. In de maand die volgt reist de tentoonstelling de hele wereld over en trekt deze meer dan twee miljoen bezoekers.

Lees meer


Ieder jaar wordt de eerste World Press Photo tentoonstelling geopend in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Wees één van de eersten die zich vergapen aan de beste foto's van het afgelopen jaar. In de maand die volgt reist de tentoonstelling de hele wereld over en trekt deze meer dan twee miljoen bezoekers.

World Press Photo wedstrijd

Ieder jaar organiseert World Press Photo de grootste fotowedstrijd ter wereld. Duizenden professionele fotografen van over de hele wereld sturen hun beste werk in. Een onafhankelijke, internationale jury kiest de beste foto uit de honderdduizenden inzendingen en besluit wie er de prestigieuze World Press Photo Award verdient.

De beste foto's ter wereld

Algemeen nieuws en spot news, actiefoto's en reportages in de categorie sport, natuur, mensen in het nieuws, hedendaagse kwesties, dagelijks leven, portretten, kunst en entertainment en de World Press Photo of the Year zullen u zeker inspireren, verbazen, verrassen en choqueren.