Zomer in Nederland

870 keer bekeken

Zomer in Nederland

De zomermaanden zijn een heerlijke tijd in Holland. Er is van alles te doen. Neem alleen al de grote steden. De grachten zijn gevuld met bootjes, de parken vol mensen die picknicken en barbecueën en alle terrassen zitten vol tot laat in de avond. Elk uurtje dat de Nederlanders buiten kunnen zijn pakken ze direct mee. Kortom, Nederland bezoeken in de zomer is een prima idee!

Lees meer

De zomermaanden zijn een heerlijke tijd in Nederland. Er is van alles te doen. Neem alleen al de grote steden. De grachten zijn gevuld met bootjes, de parken vol mensen die picknicken en barbecueën en alle terrassen zitten vol tot laat in de avond. Elk uurtje dat de Nederlanders buiten kunnen zijn pakken ze direct mee. Kortom, Nederland bezoeken in de zomer is een prima idee!

Activiteiten

Ook buiten de steden is er erg veel te doen. Op de vele meren wordt volop gewatersport, op de stranden is het gezellig en wordt er gezond en gezwommen en ook in de bossen is het verfrissend mooi. Met een gemiddelde van zo'n zeven zonuren per dag valt er in de zomer volop te genieten van het buitenleven.

Festivals

Bovendien is de zomer de tijd dat Nederland bol staat van de feestweken en festivals. Zo is er de Parade; een culturele kermis in de vier grote steden, Oerol op Terschelling, het zomercarnaval in Rotterdam... Kortom, los van een enkel buitje dat er bij ons ook in zomer valt, is het zomers goed toeven in Nederland.