Amsterdam Airport Schiphol

40 keer bekeken

Aankomst in Nederland met het vliegtuig is altijd een waar genoegen op Amsterdam Schiphol Airport. Gaat u na uw vakantie weer naar huis, besteed dan nog even wat extra tijd op Schiphol, ontdek wat de luchthaven u te bieden heeft, het is een stad op zich!  

  • Amsterdam Airport Schiphol is één van de grootste luchthavens van Europa.
  • Beleef Schiphol van dichtbij tijdens de unieke ‘Behind the scenes’ tour
  • Bekijk onze tips voor accommodaties in de buurt van de luchthaven Schiphol.

Amsterdam Airport Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en één van de grootste luchthavens van Europa. In 2013 is Amsterdam Airport Schiphol verkozen tot de beste luchthaven van Europa. U zult zich geen moment vervelen op deze luchthaven.

Shop till you drop

Op Amsterdam Schiphol Airport vindt u een grote variëteit aan winkels. Van Victoria’s Secret, Burberry, Gassan Diamands tot en met Hermes. De winkels zijn 7 dagen per week geopend.
Geeft u liever de voorkeur aan wat ontspanning neem dan lekker plaats in de Airport Library, het Casino en het welness centre Dr Fish Spa. Voor kinderen is het Kids Forrest playground een heerlijk feestje. Daarnaast vindt u er vele heerlijke delicatessenzaken en restaurants.

Het Rijksmuseum op Schiphol

Naast de vele winkels, lekkernijen en ontspanning vindt u op Amsterdam Schiphol Airport ook cultuur; het Rijksmuseum. Het Rijksmuseum in het klein is het eerste museum op een vliegveld en toont de originele werken van onder meer de Nederlandse meesters Rembrandt en Vermeer. Het Rijksmuseum vindt u op de Holland Boulevard en is dagelijks van 7:00 tot 20:00 uur geopend.

Beleef Schiphol van heel dichtbij

Bent u benieuwd hoe een luchthaven werkt en wat er nu allemaal gebeurt op een luchthaven? Dan kunt u Schiphol van heel dichtbij beleven tijdens de ‘Schiphol Behind the Scenes’ tour. Dit is een unieke manier om Schiphol van heel dichtbij te beleven. Reserveer wel vooraf uw ticket want vol = vol. U kunt deze tour goed combineren wanneer u bijvoorbeeld weer terugvliegt naar uw bestemming. De tour duurt iets langer dan een uur. Meer informatie over de tour.

2x overnachten op Schiphol

In de buurt
Toon op kaart
Adres: 
Aankomstpassage 40
1118AX Schiphol