Bijzonder uit eten in smaakvol Scheveningen

25 keer bekeken

Bent u voor een stedentrip in Den Haag of een strandvakantie in Scheveningen, dan is een bezoekje aan de haven van Scheveningen zeker een must. De haven van Scheveningen is niet alleen een grote vissershaven, maar heeft ook een mooie haven voor plezierjachten en is de laatste jaren steeds meer uitgaanscentrum geworden.

Gezellige terrasjes, eetcafé's, exotische restaurants, exclusieve restaurants en natuurlijk heerlijke visrestaurants; na een uurtje flaneren langs het water is het in Scheveningen Haven lekker en gezellig eten. En zit het weer een beetje mee, dan zit u lekker buiten met uitzicht op de haven! Wij hebben vast een paar unieke adresjes voor u opgezocht.

Lemon Grass (Doctor Lelykade 24) Gelegen aan de haven, is dit hét restaurant voor de lekkerste visgerechten. Met een uitgebreid terras en een nog uitgebreidere wijnkaart kunt hier zeker een avondje goed genieten.

The Harbour Club (Doctor Lelykade 5) In de hoek van de haven vindt u de Scheveningse Jachthaven met vele mooie plezierjachten. Hier vindt u ook de 'Harbour Club' met de lekkerste dagverse vis uit alle wereldzeeën. Van sushi, tot kreeft tot oesters en gamba's... en zelfs voor een mooi stukje Black Angus Steak bent u hier aan het goede adres. 

Rootz (Dr Lelykade 33-37) Belgisch eten in de haven van Scheveningen, dat kan bij Rootz. Aan de Tweede Binnenhaven, in de voormalige visafslag vindt u dit restaurant met mooie Belgische gerechten en uiteraard volop bier en wijn op de kaart. Zoals het hoort bij de Belgen zijn de mosselen van uitzonderlijke kwaliteit. Een aanrader dus!

Buiten (Strandweg 67) Genieten van de ondergaande zon met een lekker hapje en een drankje, dat kan natuurlijk bij verschillende strandtenten in Scheveningen. Wij adviseren 'Buiten' waar u heerlijk rustig, in een basic interieur, aan het strand de lekkerste biologische gerechten kunt eten.