Cafés en terrassen in Den Haag

1971 keer bekeken

Den Haag, de mooie en statige stad achter de duinen... Maar Den Haag is meer dan alleen mooi en chique, want Den Haag is bovenal gezellig! Dus als u op zoek bent naar een gezellig café of een lekker terras, dan heeft u in Den Haag keuze te over. Voor jong en oud, chique of casual, prijzig of voordelig... voor iedereen is er wat. Wij hebben vast wat leuke adresje op een rijtje gezet...

Cafés

De Boterwaag (Grote Markt 8a): schitterend Grand Café, gevestigd in een historisch 17de-eeuws pand. Let op vooral op het fraaie, gewelfde interieur.

De Zwarte Ruiter (Grote Markt 27): hét stadscafé van Den Haag. Op het podium waar nu gegeten en gedronken wordt is menig legendarische Haagse band begonnen met optreden. Café voor de liefhebber van rock en livemuziek.

De Haagsche Kluis (Plein 20): vandaag de dag een gezellig café in mooie art-deco stijl, maar voor de oorlog een bekend effectenhuis. Je staat dan ook te drinken in de ruimte die vroeger de kluis was... veilig idee toch?

Café 2005 (Denneweg 7 F): gezellig café in buurtschap 2005 waar u eventueel een klein hapje kunt eten.

Havana (Buitenhof 19): danscafé in Cubaanse stijl met heerlijke cocktails, prima eten en natuurlijk swingende muziek. Aanrader!

De pijpela (Noordeinde 14A): in een doodlopend steegje bij het Noordeinde vindt u de Pijpela... met muziek uit vooral de 60-, 70-, en 80-er jaren. Stevig café... ook voor nachtbrakers.

Café Momfer de Mol (Oude Molstraat 19): gezellig, dorps café in de grote stad. Ook leuk voor iets minder jong publiek.

Café de Vink (Schoolstraat 28): de oudste en zeker gezelligste gaybar van Den Haag.

Terrassen

Het Plein: in de hofstad wilt u natuurlijk borrelen tussen de politici en bestuurders. Het terras van het Plein is dé plek om ze tegen te komen...

De Plaats: lekker lunchen op één van de oudste pleinen in Den Haag, met een mooi uitzicht op de Hofvijfer en het Binnenhof.

De Mallemolen: in de leukste (autovrije) straat van Den Haag zijn er terrassen voor ieders smaak. U kunt Mediterraan eten bij Le Moulin Fou, een borrel drinken bij de Mallemeid of de lekkerste saté van Den Haag proeven.

De Markt: wilt u het iets alternatiever dan op het chique Plein, dan is de Markt, met 's avonds veel live muziek, vast iets voor u.

Anna Paulownaplein: intiem stadspleintje waar u kunt genieten van een lekkere borrel tussendoor of een uitgebreid diner.

Meer informatie over de genoemde adressen kunt u vragen bij een lokaal VVV-kantoor. Maar u kunt het ook vragen aan de gemiddelde Hagenaar, die kan het u ook vast vertellen.

In de buurt
Toon op kaart

5x uit eten in Scheveningen

De lekkerste restaurants van Scheveningen op een rijtje.

Lees Meer
Meer evenementen in deze stad