Scheveningen

1412 keer bekeken

Scheveningen is zonder twijfel de populairste badplaats van Nederland. Het strand is ideaal voor zonliefhebbers en watersportfanaten. Naast het strand biedt Scheveningen vele vormen van amusement, zoals de bioscoop, het theater, het casino, musea, een bowlingbaan, een winkelpromenade, surfscholen, sportevenementen en talloze restaurants, strandpaviljoens, strandclubs en strandfeesten.

Hoogtepunten van Scheveningen

Of het nu zonnig is of niet, er zijn een aantal hoogtepunten in Scheveningen die altijd een bezoek waard zijn. De pier van Scheveningen heeft een uitkijkpunt waar u een prachtig uitzicht hebt over de zee, het strand, de boulevard en het imposante Kurhaus. Ontdek de onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen. Als u een cultureel uitstapje wilt maken, dan kunt u een bezoek brengen aan een van 's werelds mooiste beeldentuinen: Beelden aan Zee in de duinen. En last but not least: Scheveningen heeft geweldige golven en is de beste plek in Nederland om te surfen.

Vermaak jezelf in Scheveningen

Scheveningen biedt meer dan alleen lange zandstranden. Het is een plek waar zonaanbidders, watersportfanaten, natuurliefhebbers en mensen die van een feesten en ontspannen houden, samenkomen. Als u op zoek bent naar een leuke activiteit, dan zijn de mogelijkheden in Scheveningen bijna eindeloos.

In de buurt
Toon op kaart

Alles over Scheveningen

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland en ligt direct achter Den Haag.

Lees Meer

Meer evenementen in deze stad