5x uit eten in Scheveningen

933 keer bekeken

5x uit eten in Scheveningen

Bent u voor een stedentrip in Den Haag of een strandvakantie in Scheveningen, dan is een bezoekje aan de haven van Scheveningen zeker een must. De haven van Scheveningen is niet alleen een grote vissershaven, maar heeft ook een mooie haven voor plezierjachten en is de laatste jaren steeds meer uitgaanscentrum geworden.

Lees Meer

Bent u voor een stedentrip in Den Haag of een strandvakantie in Scheveningen, dan is een bezoekje aan de haven van Scheveningen zeker een must. Aan de haven van Scheveningen kunt u namelijk erg lekker eten met prachtig uitzicht!

  • Proef de lekkerste visgerechten in een van de 5 restaurants van Scheveningen.
  • Geniet van een heerlijke avond met prachtig uitzicht over de haven van Scheveningen.

5x uit eten in Scheveningen

1) Lemon Grass

Gelegen aan de haven, is dit hét restaurant voor de lekkerste visgerechten. Met een uitgebreid terras en een nog uitgebreidere wijnkaart kunt hier zeker een avondje goed genieten.

Adres: Doctor Lelykade 24, Scheveningen

2) The Harbour Club

In de hoek van de haven vindt u de Scheveningse Jachthaven met vele mooie plezierjachten. Hier vindt u ook de 'Harbour Club' met de lekkerste dagverse vis uit alle wereldzeeën. Van sushi, tot kreeft tot oesters en gamba's... en zelfs voor een mooi stukje Black Angus Steak bent u hier aan het goede adres. 

Adres: Doctor Lelykade 5, Scheveningen

3) Rootz

Belgisch eten in de haven van Scheveningen, dat kan bij Rootz. Aan de Tweede Binnenhaven, in de voormalige visafslag vindt u dit restaurant met mooie Belgische gerechten en uiteraard volop bier en wijn op de kaart. Zoals het hoort bij de Belgen zijn de mosselen van uitzonderlijke kwaliteit. Een aanrader dus!

Adres: Doctor Lelykade 33-37, Scheveningen

4) Restaurant Waterproef

Modern en stijlvol restaurant met uitzicht op de haven. Uit de keuken komen spannende en vooral heerlijk gerechten met een mediterrane inslag. Ook de wijnkaart is hier van bijzonder hoog niveau en het vermelden waard.

Adres: Doctor Lelykade 25-27, Scheveningen

5) Catch, by Simonis

Met mooi uitzicht op de Tweede Binnenhaven eet u bij Catch, de nieuwste aanwinst van de beroemdste visspecialist uit Scheveningen, de lekkerste gerechten. Ook voor vleesliefhebbers is er genoeg te genieten, maar met zo’n uitzicht krijgen wij toch vooral trek in heerlijke vis.

Adres: Doctor Lelykade 43, Scheveningen

Tip van de redactie: voor een heerlijk visje tussendoor aan het strand, dan is een Hollandse Nieuwe van Simonis, rechtstreeks van de visafslag, een aanrader. Met uitjes en zuur; heerlijk Hollands!

Ontdek meer in de omgeving
Google map

Zoek hotels

Meer evenementen in deze stad


Bestemmingen