Maastricht

Maastricht is één van de oudste steden van Holland en dat ziet u direct wanneer u door de historische binnenstad wandelt. Kerken, stadsmuren, monumentale herenhuizen en uitgestrekte pleinen vloeien moeiteloos samen met een ruim en gevarieerd winkelaanbod.

part25
part26
part30
part33
Maastricht Routes

Evenementen in Maastricht

‘t Preuvenemint

  1. 27 aug - 30 aug
  2. Maastricht

Proef wat de beste restaurants van Limburg te bieden hebben.

Lees Meer
Komende evenementen
part65
part66
part70
part71
part72
part80
part90
part91
part92

Maastricht details

U zoekt de ideale stad voor een bourgondische levensgenieter? Een gezellige stad vol historie, kunst en cultuur? Een stad omringd door mooie natuur in een heuvelachtig gebied? Dan komt u ongetwijfeld uit in Maastricht. Want in die stad, in het zuiden van ons land, vindt u mooie, historische buurtjes, gezellige en uitzonderlijk goede horeca en volop kunst. En het mooie is... u kunt het hele centrum wandelend bekijken. En wilt u wat van de mooie natuur en kastelen in de omgeving zien, dan is een fiets zo gehuurd.

Maastricht is ook een stad van verwennerijen en culinaire hoogtepunten. U vindt er alles van gezellige lunchrooms tot restaurants van Michelin-niveau, wijnboerderijen en tal van heerlijke streekgerechten. Kortom, Maastricht wilt u niet missen!

Visit Holland App

Nu ook beschikbaar voor Android! Ontdek Nederland op uw mobiele toestel.

Lees Meer
part120