Integritetspolicy

Holländska Kongress & Turistbyrån (NBTC) är övertygad om att det är mycket viktigt att värna om integriteten hos besökarna till Holland och till webbplatsen www.holland.com. Vi hanterar dina personliga uppgifter med största omsorg. NBTC uppfyller kraven i den nederländska Personuppgiftslagen (Wet bescherming persoongegevens), även för tjänster som tillhandahålls utanför Nederländerna.

I enlighet med personuppgiftslagen har den nederländska dataskyddsmyndigheten informerats om vår hantering av personuppgifter. Den part som ansvarar för uppgifterna är NBTC, med adress Prinses Catharina Amaliastraat 5, 2496 XD The Hague (Nederländerna).

Behandling av personuppgifter

Inom ramen för tillhandahållandet av tjänster sparar NBTC dina uppgifter när du begär information, beställer en broschyr eller har någon annan typ av kontakt med NBTC. NBTC använder dina uppgifter för att skicka dig den information som du har begärt. Dessutom sparar NBTC dina uppgifter för att förbättra sina tjänster och för att hålla dig informerad om (nya) NBTC-produkter och -tjänster och om tredje mans aktiviteter i Nederländerna.

På detta sätt försöker NBTC att ta hänsyn till dina preferenser. Om du inte vill ha några erbjudanden eller information, kan du enkelt dra tillbaka ditt medgivande till din e-post eller få dina uppgifter blockerade genom att skicka en skriftlig begäran till NBTC, Peter Myndes Backe 9, SE-11846 STOCKHOLM, eller genom att mejla norden@holland.com

Webbplatsbeteende

NBTC:s webbplats registrerar och uppdaterar allmänna och oidentifierbara besöksdata, inklusive de populäraste sidorna på webbplatsen, för att på så sätt optimalisera webbplatsen. Dessa data kan också användas till att inkludera mer målinriktade uppgifter på webbplatsen, vilket möjliggör för NBTC att ytterligare förbättre sin service till dig.

Användning av cookies

NBTC använder cookies för att erbjuda sina tjänster. En cookie är en liten, enkel datafil som sparas på datorns hårddisk. NBTC använder tillfälliga cookies. Dessa innehåller inte personlig information och används enbart för att göra användningen av webbplatsen enklare för dig.
Följande cookies kommer att användas baserat på den behörighetsnivå du väljer (funktionell, standard eller optimerad):

Namn Domän Innehåll Giltighet Mål
Funktionella cookies
JSESSIONID www.holland.com Sessions-ID Slutet på sessionen
Standardcookies
Google Analytics __utma www.holland.com Antal besökare, tid för första besöket, föregående besök och det aktuella besöket 2 år Besöksanalys
Google Analytics __utmb www.holland.com Besökarens beteende på webbplatsen 30 minuter Besöksanalys
Google Analytics __utmc www.holland.com Besökarens beteende på webbplatsen Slutet på sessionen Besöksanalys
Google Analytics __utmz www.holland.com Besökarens ursprung 30 minuter Besöksanalys
Optimerade cookies
AWSELB bc.holland.com Besökarens beteende på webbplatsen 1 timme Visar kundspecifik reklam på Holland.com
BCSessionID bc.holland.com Sessions-ID 1 dag Visar kundspecifik reklam på Holland.com
BCReferrerOverrule bc.holland.com Besökarens beteende på webbplatsen 1 dag Visar kundspecifik reklam på Holland.com
AddThis www.holland.com Aktiverar informationsutbyte per e-post eller via sociala nätverk
METRIXLAB www.holland.com Inbjuder till deltagande i en undersökning
Facebook Social Plugins www.holland.com Möjliggör anslutning till Facebook

Den information som registreras i cookies delas inte med någon tredje part. Informationen rapporteras endast på övergripande nivå, vilket innebär att den inte kan spåras till någon specifik enskild användare.
Du kan justera dina cookies-inställningar på sidan Behörighetsinställningar.
Bokningsbart erbjudande

Med hjälp av NBTC:s webbplats kan du boka hotell och biljetter. Dessa reservationer behandlas av externa parter, däribland:

  • @Leisure
  • Hotelscombined.com
  • Booking.com

De juridiska avtal du sluter vid bokning av hotell och biljetter regleras av villkoren för den externa part som hanterar transaktionen. NBTC är uttryckligen inte en part i sådana avtal.

NBTC och andra webbplatser

Webbplatsen innehåller ett antal länkar till andra webbplatser. Även om dessa webbplatser har valts ut med omsorg, kan NBTC inte ta något ansvar för hur dina personuppgifter hanteras på dessa webbplatser. För mer information, läs integritetspolicyn på respektive webbplats, om det finns någon.

Frågor?

Om du har några frågor eller synpunkter angående NBTC:s integritetspolicy, skriv till: NBTC, Peter Myndes Backe 9 , SE-11846 STOCKHOLM, eller mejla: norden@holland.com

Ändringar

NBTC förbehåller sig rätten att ändra sina integritetsregler. Därför bör du kontrollera dessa regelbundet.

Haag, 1 januari 2013.