Groningen Congres Bureau

Het Groningen Congres Bureau (GCB) promoot de stad en regio Groningen als ideale congres- en vergaderbestemming en biedt daarnaast advies en ondersteuning bij het organiseren van congressen en andere bijeenkomsten. Het is een stichting zonder winstoogmerk, onafhankelijk van bedrijven en locaties. Gesteund door alle lokale – en regionale overheden, het onderwijs én het bedrijfsleven in Noord-Nederland is het GCB het eerste aanspreekpunt voor elke congresorganisator.

Officiële Professional Conference Organiser (PCO)

Deze onafhankelijke organisatie is de officiële PCO (Professional Conference Organiser) voor dit deel van Nederland. Dankzij het uitgebreide netwerk van contacten en de uitstekende bekendheid met de regio is het Groningen Congres Bureau (GCB) uw perfecte partner bij het organiseren van uw congres.

Garant voor een vlekkeloze organisatie

Het GCB heeft sinds 1996 uitgebreide ervaring opgedaan in het (mede-)organiseren van internationale en nationale congressen. Het GCB biedt een compleet pakket van facilitaire ondersteuning: met uitzondering van het inhoudelijk deel kan alles uitbesteed worden aan het GCB. Zij staan garant voor kwaliteit en een vlekkeloze organisatie.

Kies voor een congres met kwaliteit, ondersteund door het professionele GCB in een bruisend Groningen.

Contact

Groningen Congres Bureau

Griffeweg 5
9724 GE Groningen

Tel.: 050 - 316 8877
E-mail [email protected]
Internet: www.gcb.nl

Affiliations: VNC, EFCT, MPI, NCB, HSMAI

Feiten & cijfers Groningen

Vervoer, congrescentra en accommodaties in Groningen.

Lees meer