part1
part2

Congresstad Groningen

Groningen is de hoofdstad van Noord-Nederland. De gerenommeerde universiteit is de tweede oudste van het land. In Groningen staat het grootste academisch ziekenhuis van Nederland. Groningen is een bloeiend centrum van handel en lichte industrie. De historische binnenstad staat bekend om haar levendige cafés, terrassen en winkels en is compact genoeg om te voet te ontdekken. 

Een keur aan congrescentra

Voor uw zakelijke bijeenkomst kunt u kiezen uit congrescentra in Leeuwarden (World Trade Center), Groningen (Martiniplaza, capaciteit 2000+), Hoogeveen, Assen, Zuidlaren, Emmen, multifunctionele conferentiehotels in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en op de Waddeneilanden. Andere opvallende locaties zijn het Holland Casino, het beroemde Groninger Museum en een aantal kerken. Ruim voldoende hotelcapaciteit is beschikbaar bij de conferentiecentra in de steden en op de Waddeneilanden. 

Groningen, een welvarend handelscentrum en gerespecteerd centrum voor wetenschap, is het levendige middelpunt van de noordelijke provincies.

part51
part52
part53
part100
part101