part1
part2

Congresstad Maastricht

Maastricht is een aantrekkelijke stad voor het organiseren van tal van zakelijke bijeenkomsten. Ze is gelegen in het hart van Europa en makkelijk bereikbaar. Vele eeuwen geleden staken de Romeinen hier de rivier de Maas over en sindsdien komen in Maastricht en regio Europese culturen en handelsroutes samen. Ook nu nog is dat in alles te voelen, te proeven en te beleven. 

Compact, divers en sfeervol

Maastricht blinkt uit in compactheid, verscheidenheid en sfeer: historische vestingwerken gecombineerd met moderne architectuur, design en klassieke locaties, kazematten, kastelen, musea, te veel om op te noemen. De vele pleinen, bars, restaurants, terrassen, de Bourgondische sfeer en de gastvrijheid maken van Maastricht een stad waar het ook ná uw zakelijke bijeenkomst aangenaam vertoeven is. Dit alles gecombineerd met de prachtige groene omgeving van het Zuid-Limburgse heuvelland, dat zich uitstekend leent voor incentives, sociale en partnerprogramma's. In Maastricht & regio liggen zakendoen en ontspanning al vele eeuwen in elkaars verlengde. 

Diversiteit aan locaties

Die verscheidenheid van Maastricht blijkt ook uit de diversiteit aan locaties voor uw zakelijke bijeenkomsten: congrescentra, hotels, feest- en dinerlocaties, châteaux en zelfs grotten! Maastricht is geschikt voor bijeenkomsten en evenementen tot zo'n 10.000 personen. Dus of u nu een grote of kleine zakelijke bijeenkomst organiseert, Maastricht & regio bieden voor elk wat wils, in elke prijsklasse. In een klassieke of moderne omgeving, in de stad of in het groen, voor een vergadering, feest, sociaal of partnerprogramma. De mogelijkheden zijn grenzeloos, zowel wat betreft de sfeer en de aard van de locaties als die van uw zakelijke bijeenkomst!

Vele nationale en internationale organisaties en bijeenkomsten gaven dan ook al de voorkeur aan Maastricht: Shell, DSM, de OVSE, de Eurotop, NATO top, diverse bijeenkomsten tijdens het EU-voorzitterschap, AstraZeneca, het wereldkampioenschap Rummikub, Jumping Indoor Maastricht, de TEFAF (The European Fine Art Fair), et cetera.

part51
part52
part53
part100
part101