Hoe kunnen wij u helpen?

Het organiseren van een congres is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost.  NBTC biedt advies en tools vanaf het moment dat u overweegt een internationaal congres te organiseren. Onze diensten zijn gratis, onafhankelijk en deskundig.

1. Onderzoek

Welke congressen zouden voor u interessant zijn om naar Nederland te halen? Maakt u een kans? Waaraan moet u denken voordat u zich kandidaat stelt? Hoe overtuigt u uw eigen associatie of vereniging?

NBTC helpt u de eerste keuzes te maken.

  • In onze database vindt u een overzicht van internationale congressen.
  • Wij beschikken over voorbeeldbegrotingen en kunnen u en uw associatie alles vertellen over wat er bij het organiseren komt kijken. Lees meer over de onderzoeksfase.

2. Kandidaatstelling

U heeft besloten om zich kandidaat te stellen voor een congres. Uw voorstel moet de internationale organisatie overtuigen van uw geschiktheid als organisator.

NBTC helpt u met het maken van het voorstel of bidbook. Bovendien betaalt NBTC uw vliegticket wanneer u uw voorstel in het buitenland presenteert.

3. Organisatie

Heeft uw bid gewonnen? Dan begint de organisatie van het congres.

NBTC brengt u in contact met deskundige en ervaren partijen die samen met u het congres organiseren.

Meer informatie

NBTC beantwoordt graag al uw vragen over het organiseren van een internationaal congres. Aarzel niet om contact op te nemen.

Contact

Wilt u een internationaal congres naar Nederland halen? We helpen u graag. Neem direct contact op:
Tel.: +31 (070) 3705705
E-mail: [email protected]

Lees meer