Uitnodiging Holland Associatie Symposium 2018

Content creatie en wetenschap

Op dinsdag, 26 juni 2018 nodigt NBTC Holland Marketing u uit om nader kennis te maken met unieke vormen van content creatie die direct toegevoegde waarde gaan creëren voor u, uw vereniging, uw leden en uw vakgebied. En daarmee dus indirect bijdragen aan onze kenniseconomie. Gedurende een middag bieden wij u een exclusief kijkje achter de schermen van beproefde concepten die toegepast zijn door bijvoorbeeld TEDX, IOC, United Nations, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn & Sport.

We geven u inzicht in hoe u strategische vormen van kennisdeling direct kunt toepassen op de bijeenkomsten die u organiseert, wat de effecten ervan zijn en welke extra toegevoegde waarde uw bijeenkomsten hierdoor krijgen. Door op innovatieve manieren content te creëren voor uw deelnemers en voor uw leden, kunt u een directe bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van uw vereniging of kennisinstantie.

Inspiring speakers

Event-deskundigen delen hun kennis:

Trailer Holland Associatie Symposium 2018

15:00 uur: Welkom gastheer
Erik Peekel
, moderator

Eén van Neerlands meest gevraagde dagvoorzitters voor superbrainstorms, denktanks of tafellakensessies. Weet als geen ander vakgenoten met elkaar te verbinden. Schrijver van het boek ‘Het evenement dat niemand wil missen’. Erik leidde diverse (internationale) congressen, zoals Horizon2020, NWO, Leiden Lang Leven, Interreg, NOC*NSF en Netherlands Water Partnership.

15:10 uur: De kracht van TEDx
Jim Stolze, Tech-ondernemer / innovatie deskundige

Geselecteerd als een van de 12 “TEDx Ambassadors” wereldwijd. Bij TED mogen de groten der aarde hun ideeën in max 18 minuten met de wereld delen. Hij haalde TEDx naar Amsterdam en organiseerde in 2016 het evenement ‘Startup Fest Europe’ waar grote namen als Tim Cook (Apple), Eric Schmidt (Alphabet) en Travis Kalanick (Uber) met startups in gesprek gingen.

16:15 uur: Scenario based programmering
Mark Stoop, Scenario4Summits

Als Senior Adviseur Scenario Based Policy Discussion bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken bereidde Mark de interactieve bespreking tussen 53 staatshoofden voor (Nuclear Security Summit 2014). Ontwikkelt, produceert en voert nu spraakmakende summits, interactieve strategie discussies, realistische crisismanagement games, wargames en simulatieoefeningen uit onder de naam Scenario4Summits.

17:00 uur: #EventCanvas
Roel Frissen, Co-founder Event Design Collective

Succesvolle events veranderen het gedrag van stakeholders. Hoe ontwikkel je systematisch events die er toe blijven doen? Roel Frissen helpt, met behulp van het Event CanvasTM, organisaties zoals het IOC en de VN te ontwerpen voor gedragsverandering.

Meet, eat & greet

Wandeltocht, diner & verrassing

Lees meer

Aanvullende informatie & inschrijving

Bereikbaarheid Paushuize

Paushuize ligt vlak achter het Domplein, het adres van de hoofdingang is Kromme Nieuwegracht 49, het adres van de zij-ingang is Pausdam 10. Parkeergarage ‘Springweg’ is gelegen op 400 meter van Paushuize, op het adres Strosteeg 84. Navigeert u met een routeplanner, voert u dan “Mariaplaats” in, en volg vanaf daar de P-borden.

Kledingadvies

Het kledingadvies voor de middag en avond is Tenue de Ville. En gezien de korte verplaatsing te voet, adviseren wij de dames om rekening te houden met hun schoenenkeuze.

RSVP

U kunt zich aanmelden via [email protected]. Voor meer informatie over deze bijzondere middag kunt u terecht bij NBTC Holland Marketing via telefoonnummer 070 – 370 57 09. Graag vernemen wij voor 15 mei of dat u aanwezig kunt zijn. We kijken er naar uit u op 26 juni 2018 te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Eric Bakermans Directeur Meetings & Events