Fashionclash Festival - Holland.com
Foto: Fashion Clash Festival Maastricht
Article

Fashionclash Festival

16 mei 2017

Het vierdaagse modefestival FASHIONCLASH belooft iedereen weer te verrassen met grotendeels voor het eerst in Nederland getoond mind-blowing werk van ruim 150 jonge ontwerpers en (podium)kunstenaars uit meer dan 25 landen. Naast het Nederlands talent is ook het internationaal talent goed vertegenwoordigd uit Italië, Spanje, China, Zwitserland, Brazilië, Rusland, Frankrijk, Polen, Iran, Slovenië, Servië, Uruguay, Australië, UK, België en Duitsland.

Verwacht spraakmakende modeshows en cross-over theater & dans performances, het eigenzinnige Clash Project, de langverwachte opening van de nieuwe fashion incubator Forza Fashion House Maastricht, toffe party’s en het speciaal voor deze editie samengestelde Fashion Makes Sense LAB met o.a. een expositie, een designer market, workshops en fashion talks. Bezoekers krijgen de gelegenheid om hun zintuigen te prikkelen, geïnspireerd te raken door de wereld van mode, opkomend internationaal fashion talent te ontdekken én natuurlijk te genieten van modestad Maastricht.

Download het volledige 'What to expect' FASHIONCLASH Festival programma persbericht incl. beeldmateriaal & persaccreditatie >>

Overview FCF 2017 deelnemers >>

Vond je dit interessant? Ontdek meer