Accommodatie in Friesland

Friesland is bij uitstek een provincie om te bezoeken tijdens uw vakantie. U vindt in Friesland diverse accommodaties. In Leeuwarden kunt u slapen in de cellen van een oude gevangenis. Langs de meren vindt u vakantieparken aan het water en verspreid door heel Friesland vindt u diverse B&B’s en bijzondere hotelkamers.

Hotels in Friesland
 • Hotel Post Plaza

  Het karakteristieke hotel Grand Hotel Plaza is gevestigd in het 18-eeuwse oude pand. Het beschikt over moderne kamers, een luxueus wellnesscentrum en een eigen tuin met een terras.

  Leeuwarden, Friesland

  Bekijk beschikbaarheid
 • Hotel Stadsherberg Sneek

  Naast de Sneeker Waterspoort en vlakbij het treinstation van Sneek verblijft u in dit gezellige hotel. Het hotel zelf heeft een Grand Café, maar ook in de omgeving kunt u terecht bij diverse cafés en restaurants.

  Sneek, Friesland

  Bekijk beschikbaarheid
 • Hotel Zeezicht

  De naam zegt het al: hier geniet u van een prachtig uitzicht over de Waddenzee en de haven van Harlingen. Het treinstation en de veerpont naar Vlieland en Terschelling zijn op loopafstand.

  Harlingen, Friesland

  Bekijk beschikbaarheid
Bijzondere accommodatie in Friesland
Vakantiehuizen in Friesland
 • Slachtehiem

  In deze reacreatieboerderij is ruimte voor maximaal 16 personen en heeft aanpassingen voor mindervaliden. Een ideale accommodatie voor groepen dus. U verblijft midden in de natuur maar mooie stadjes en dorpen zijn goed bereikbaar.

  Wons, Friesland

  Bekijk het aanbod
 • Steile Banck

  Dit landhuis ligt net buiten Stavoren, midden in de natuur. Het is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een sauna en eigen aanlegsteiger.

  Stavoren, Friesland

  Bekijk het aanbod
 • De Meerkoet

  U houdt van natuur? In dit vakantiehuisje zit u midden in de bossen van het Friese Gaasterland. Vanaf hier maakt u heerlijke wandelingen of fietstochten, maar ook oude stadjes langs het Ijsselmeer.

  Oudemirdum, Friesland

  Bekijk het aanbod
Vakantieparken in Friesland
 • Watersportpark de Pharshoeke

  Dit vakantiepark is ideaal voor de watersportliefhebber. U heeft een eigen aanlegplaats voor een boot die u ter plaatse kunt huren.

  Wymbritseradiel, Friesland

  Bekijk het aanbod
 • Het Bosmeer

  In dit rustig gelegen bungalowpark vindt u diverse huisjes voor 2 tot 6 personen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en op het terrein vindt u de nodige faciliteiten zoals speeltuin en kinderbad.

  Westellingwerf, Friesland

  Bekijk het aanbod

Hotels in Friesland

Bekijk het ruime aanbod van hotels, B&B's en appartementen in en rondom Friesland. Geniet van de veelzijdige bestemming Friesland met prachtige natuur, museums en watersportactiviteiten. Ontdek Friesland ook op de fiets door de vele fietsroutes die door Friesland lopen.

Bekijk het aanbod