Appartementen in Amsterdam

20 van 27 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Als u echt het leven van een local in Amsterdam wilt ervaren, huurt u uw eigen appartement. In een van de trendy Amsterdamse wijken van de stad heeft u uw eigen plek met woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamer. U krijgt echt even het gevoel alsof u in de stad woont.

  • Bekijk het ruime aanbod aan stijlvolle woningen in trendy wijken.
  • Leef als een local in uw eigen tijdelijke woning in Amsterdam.
  • Elk appartement heeft unieke faciliteiten.

Uw eigen plek in Amsterdam

Op diverse plekken in Amsterdam vindt u stijlvolle appartementen die u tijdelijk kunt huren: ideaal als u een paar dagen in de stad wilt verblijven. Vanuit uw eigen plek kunt u zo de leuke wijken van de stad ontdekken. Huur bijvoorbeeld een plek in het centrum, de Jordaan, de Pijp, de Oosterparkbuurt of Oud-Zuid. Allemaal plekken waar u zich begeeft tussen de lokale bewoners en veel leuke cafés, koffiezaakjes en restaurants vindt. Aan het einde van een lange dag kunt u bijkomen in uw appartement. Rust even uit op uw bank of maak iets te eten klaar in uw keuken. In uw eigen appartement ervaart u vaak veel meer vrijheid en flexibiliteit dan in een hotel.

Bezienswaardigheden op loopafstand

Ook als u net buiten het centrum van Amsterdam verblijft, zijn de bezienswaardigheden nooit ver weg. U pakt eenvoudig het openbaar vervoer, maar wandelen kan ook. Verblijft u in Oud-Zuid dan is het Museumplein met het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum op loopafstand. Ook het Concertgebouw en het Vondelpark vindt u hier. In de Jordaan wandelt u binnen enkele minuten naar het Anne Frank Huis, de Westerkerk of de drijvende Bloemenmarkt. In de Oosterparkbuurt bezoekt u het Tropenmuseum, het mooie Oosterpark of de Dappermarkt.

Andere accommodaties in Amsterdam

Boekt u liever een hotel? De hoofdstad biedt een ruim aanbod van bijzondere hotels. Kijk ook eens bij de Bed and Breakfasts waar u persoonlijk en gastvrij wordt ontvangen. Voor de reizigers met een beperkt budget zijn er in Amsterdam diverse low-budget hotels en hostels.