Appartementen in Amsterdam

58 keer bekeken

Appartementen in Amsterdam

Beleef Amsterdam als een local en huur een appartement. U verblijft in de meest trendy wijken van de stad en geniet van voordelen als een eigen woonkamer en keuken. Bekijk het aanbod en boek direct het appartement dat aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Als u echt het leven van een local in Amsterdam wilt ervaren, huurt u uw eigen appartement. In een van de trendy Amsterdamse wijken van de stad heeft u uw eigen plek met woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamer. U krijgt echt even het gevoel alsof u in de stad woont.

  • Bekijk het ruime aanbod aan stijlvolle woningen in trendy wijken.
  • Leef als een local in uw eigen tijdelijke woning in Amsterdam.
  • Elk appartement heeft unieke faciliteiten.

Uw eigen plek in Amsterdam

Op diverse plekken in Amsterdam vindt u stijlvolle appartementen die u tijdelijk kunt huren: ideaal als u een paar dagen in de stad wilt verblijven. Vanuit uw eigen plek kunt u zo de leuke wijken van de stad ontdekken. Huur bijvoorbeeld een plek in het centrum, de Jordaan, de Pijp, de Oosterparkbuurt of Oud-Zuid. Allemaal plekken waar u zich begeeft tussen de lokale bewoners en veel leuke cafés, koffiezaakjes en restaurants vindt. Aan het einde van een lange dag kunt u bijkomen in uw appartement. Rust even uit op uw bank of maak iets te eten klaar in uw keuken. In uw eigen appartement ervaart u vaak veel meer vrijheid en flexibiliteit dan in een hotel.

Bezienswaardigheden op loopafstand

Ook als u net buiten het centrum van Amsterdam verblijft, zijn de bezienswaardigheden nooit ver weg. U pakt eenvoudig het openbaar vervoer, maar wandelen kan ook. Verblijft u in Oud-Zuid dan is het Museumplein met het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum op loopafstand. Ook het Concertgebouw en het Vondelpark vindt u hier. In de Jordaan wandelt u binnen enkele minuten naar het Anne Frank Huis, de Westerkerk of de drijvende Bloemenmarkt. In de Oosterparkbuurt bezoekt u het Tropenmuseum, het mooie Oosterpark of de Dappermarkt.

Andere accommodaties in Amsterdam

Boekt u liever een hotel? De hoofdstad biedt een ruim aanbod van bijzondere hotels. Kijk ook eens bij de Bed and Breakfasts waar u persoonlijk en gastvrij wordt ontvangen. Voor de reizigers met een beperkt budget zijn er in Amsterdam diverse low-budget hotels en hostels.