B&B's en Pensions

Verblijf tijdens uw vakantie in een Bed en Breakfast of pension en geniet van de extra persoonlijke gastvrijheid. U verblijft op de mooiste locaties en krijgt ook nog eens unieke tips van uw gastheer of gastvrouw.

Bed & Breakfast en Pensions

Wilt u tijdens uw verblijf in Nederland logeren op een unieke plek en genieten van een unieke vorm van gastvrijheid, dan is een bed & breakfast of pension een goede keuze. U vindt ze op de meest bijzondere plekken en u geniet van de gastvrijheid en goeie tips van uw locale gastheer of -vrouw.

 • Bed en Breakfasts en pensions bevinden zich op vele bijzondere Nederlandse locaties.
 • Geniet van persoonlijke gastvrijheid en handige tips tijdens uw vakantie.
 • Begin de dag met een heerlijk Nederlands ontbijt.

Bijzondere locaties

Nederland heeft een rijk aanbod aan bed & breakfasts en pensions. Aan de kust, in de steden én op het platteland. Daarnaast bevinden de B&B’s en pensions zich vaak in prachtige historische gebouwen zoals landhuizen, kastelen en boerderijen. Overal kunt u genieten van persoonlijke gastvrijheid.

Heerlijk Nederlands ontbijt

Verblijft u in een bed & breakfast of pension dan kunt u uiteraard genieten van een heerlijk Nederlands ontbijt. Uw uitgelezen kans om eens hagelslag of pindakaas te eten! Ook weten de eigenaren van uw B&B of pension leuke suggesties voor uw dagprogramma. Wilt u weten waar u kunt boeken, bekijk dan hier ons volledige aanbod en boek tijdig uw ideale bed & breakfast of pension.

Bijzondere Bed and Breakfasts
 • Slaap in een voormalige burgemeesterswoning

  Geniet van alle ruimte en rust in deze grote voormalige burgemeesterswoning voorzien van luxe en hedendaagse gemakken. Wandel overdag in de Drentse bossen terwijl u zich 's avonds terugtrekt in de unieke bioscoopruimte van dit chique huis.

  Gasselternijveen, Drenthe

  Bekijk beschikbaarheid
 • Overnacht in een monumentale boerderij

  Deze 19e-eeuwse boerderij biedt een uitgelezen kans om heerlijk uit te rusten in een natuurrijk gebied. De boerderij heeft veel authentieke elementen, maar is tegelijkertijd van alle luxe voorzien en heeft zelfs een overdekt privézwembad. Oostwold is daarbij ook een perfecte locatie voor fiets- en wandeltochten door de omgeving.

  Oostwold, Groningen

  Bekijk beschikbaarheid
 • B&B in een oud stadhuis

  Klaar om de charme van het Groningse platteland te ontdekken? Overnacht in dit voormalige stadhuis van Grijpskerk en neem overdag plaats op het schaduwrijke terras. Een geweldige plek voor grote groepen!

  Grijpskerk, Groningen

  Bekijk beschikbaarheid