B&B's en Pensions

Verblijf tijdens uw vakantie in een Bed en Breakfast of pension en geniet van de extra persoonlijke gastvrijheid. U verblijft op de mooiste locaties en krijgt ook nog eens unieke tips van uw gastheer of gastvrouw.

Bed & Breakfast en Pensions

Wilt u tijdens uw verblijf in Nederland logeren op een unieke plek en genieten van een unieke vorm van gastvrijheid, dan is een bed & breakfast of pension een goede keuze. U vindt ze op de meest bijzondere plekken en u geniet van de gastvrijheid en goeie tips van uw locale gastheer of -vrouw.

  • Bed en Breakfasts en pensions bevinden zich op vele bijzondere Nederlandse locaties.
  • Geniet van persoonlijke gastvrijheid en handige tips tijdens uw vakantie.
  • Begin de dag met een heerlijk Nederlands ontbijt.

Bijzondere locaties

Nederland heeft een rijk aanbod aan bed & breakfasts en pensions. Aan de kust, in de steden én op het platteland. Daarnaast bevinden de B&B’s en pensions zich vaak in prachtige historische gebouwen zoals landhuizen, kastelen en boerderijen. Overal kunt u genieten van persoonlijke gastvrijheid.

Heerlijk Nederlands ontbijt

Verblijft u in een bed & breakfast of pension dan kunt u uiteraard genieten van een heerlijk Nederlands ontbijt. Uw uitgelezen kans om eens hagelslag of pindakaas te eten! Ook weten de eigenaren van uw B&B of pension leuke suggesties voor uw dagprogramma. Wilt u weten waar u kunt boeken, bekijk dan hier ons volledige aanbod en boek tijdig uw ideale bed & breakfast of pension.