Best gewaardeerde Bed & Breakfasts

26 van 29 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Nederland kent ruim 2000 B&B’s. Van kleine pensions aan de kust, tot luxueuze kamers midden in de stad. Allemaal met dezelfde gastvrijheid die een bed & breakfast biedt. We hebben een aantal zeer goed gewaardeerde bed & breakfast voor u geselecteerd.

  • Beoordeeld met een 9,9 of hoger.
  • Unieke gastvrije bed & breakfasts met hoge waardering.
  • Ontdek de verborgen parels.

Slapen in een B&B

Slapen in een bed & breakfast is een uitstekende manier om uw vakantie in Holland door te brengen. Een B&B is in tegenstelling tot een hotel kleinschalig en u heeft via uw gastheer of -vrouw direct contact met de lokale bevolking. B&B’s vindt u vaak op de meest idyllische plekjes in het groen of aan de kust.

Wij hebben voor u de best gewaardeerde B&B’s geselecteerd. Slaap lekker!

Rietveld Cottage

Slapen op een privé-eiland? Het kan bij Rietveld Cottage. U vaart in 2 minuten naar uw eigen eiland om in alle rust te genieten van de ruime cottage en een overheerlijk ontbijt.

B&B Reeburg

Op loopafstand van het strand van Zeeland vindt u deze voortreffelijke B&B in Oostkapelle. Geniet van de gratis WiFi en het uitzicht op de tuin.

Boek een Bed and Breakfast

Overnacht in een B&B en geniet van een unieke ervaring op de mooiste locaties in Nederland. De lokale tips van uw gastheer of vrouw maken uw verblijf nog leuker!

B&B in Noord-Holland

Verblijf tijdens uw vakantie in Noord-Holland in een Bed en Breakfast of pension en geniet van de extra persoonlijke gastvrijheid.

B&B in Zuid-Holland

Verblijf tijdens uw vakantie in Zuid-Holland in een Bed en Breakfast of pension en geniet van de extra persoonlijke gastvrijheid.

B&B in Noord-Brabant

Een stedentrip naar een van de Brabantse steden of een weekje genieten van de prachtige natuur. Bekijk ons aanbod van B&B in deze provincie.