Groepsaccommodaties in Nederland

Een vakantie met de hele familie? Genieten van Nederland met een vriendengroep of met meerdere gezinnen op vakantie? Wij bieden u diverse groepsaccommodaties door heel Nederland. Kiest u voor een boerderij in Friesland, een grote vakantievilla aan zee of wat dacht u van een verblijf op een groot schip met de hele groep? Dit is pas écht gezellig.

Op vakantie met een groep

Of u nu met een grote groep vrienden of met meerdere families op vakantie gaat, er is altijd een groepsaccommodatie die aan uw wensen voldoet. Van bescheiden tot luxe, van kleinschalig tot gigantisch, het ruime aanbod groepsaccommodaties heeft voor ieder gezelschap een geweldige plek. Er zijn zelfs vakantiehuizen geschikt voor meer dan vijftig personen!

Wat dacht u van verblijven op een historische kasteelboerderij, relaxen op het water op een schip of genieten van de luxe van een villa. Of u nu graag de stranden van Zeeland opzoekt, de duinen van Texel of het bourgondische Limburg, wij hebben alvast onze favoriete groepsaccommodaties voor u geselecteerd.

Voor u geselecteerd

Zeilreizen met de groep

Ervaar complete vrijheid en ontdek de Nederlandse waterlandschappen met één van de schepen van Holland Sail. De traditionele zeilschepen voeren u mee langs pittoreske dorpjes en bieden prachtige vergezichten. U kunt kiezen voor catering- of booschappenservice en uw reis combineren met een strandwandeling, fietstocht en gezellige of culturele uitjes. Reist u solo, met vrienden of met een grote familie? Haak dan aan bij één van de reeds geplande tochten óf huur gewoon uw eigen zeilschip en bemanning. 

Lees meer

Ontdek Center Parcs Holland

Bewandel de meest prachtige stranden en verblijf middenin de natuur tijdens een verblijf in Center Parcs Nederland. Elk park heeft zijn eigen unieke karakter, verschillende accommodaties en biedt entertainment en avonturen voor het hele gezin!

Lees meer
Laad foto's