Accommodatie in de provincie Groningen

Vakantiehuizen in Groningen

De Tak

In deze voormalige sluiswachterswoning verblijft u direct aan het Groningse Ter Apelkanaal. In uw eigen tuin is voor de kinderen een trampoline en tuimelrek aanwezig. Verken het gebied niet alleen per fiets of voet, maar neem ook eens de kano om over het kanaal te varen.

Vlagtwedde, Groningen

Bekijk het aanbod
Vakantieparken in Groningen
 • Villapark Schildmeer

  Dit park ligt aan de rand van een groot meer met diverse waterwegen. In de periode van eind april tot eind oktober beschikt over uw eigen 6-persoons sloep!

  Steendam, Groningen

  Bekijk het aanbod
 • Villapark Weddermeer

  Dit veelzijdige familiepark heeft faciliteiten als een overdekt zwembad en een recreatiemeer. De villa's hebben een eigen of gemeenschappelijke vissteiger.

  Wedde, Groningen

  Bekijk het aanbod

Hotels in de provincie Groningen

Bekijk het ruime aanbod van hotels, B&B's en appartementen in en rondom de provincie Groningen. Vanuit uw eigen hotel ontdekt u de veelzijdige natuur van de provincie of bezoekt u de historische gelijknamige hoofdstad.

Bekijk het aanbod
Hotels in Groningen
 • Prinsenhof

  Prinsenhof is gevestigd in een 15e-eeuws gebouw in het centrum van de hoofdstad Groningen. Het hotel beschikt over een Prinsentuin en sommige kamers hebben uitzicht op de tuin of de Martinitoren.

  Hoofdstad Groningen, Groningen

  Bekijk beschikbaarheid
 • Hotel Vesting Bourtange

  Dit kleine vestingsplaatsje ademt de sfeer van een openluchtmuseum. Sommige kamers hebben een traditionele bedstee.

  Bourtange, Groningen

  Bekijk beschikbaarheid
 • Walsemaweer

  Deze kleinschalige Bed and Breakfast ligt vlak bij het Groningse wad. Vanaf het terras en de tuin heeft u een uitzicht over de landelijke omgeving.

  Middelstum, Groningen

  Bekijk beschikbaarheid