Foto: © Marcus Loke - Unsplash

Hostels

Er zijn veel hostels in Nederland die een comfortabele accommodatie bieden voor een redelijke prijs. Oorspronkelijk waren hostels alleen bedoeld voor jongeren, maar er zijn niet veel hostels die zich aan deze oude regel houden. Vandaag de dag zijn oudere gasten even welkom.

Hostels zijn vooral ideaal voor een verblijf van een paar dagen in een grote stad. De meeste hostels bevinden zich in stadscentra en zijn een perfect startpunt voor het verkennen van de stad.

  • Boek een leuk en betaalbaar hostel in een van de grote steden in Nederland.
  • Geniet van gastvrijheid en gezelligheid en profiteer van vele faciliteiten.
  • Boek hier snel en voordelig uw hostel.

Voordelige Accommodatie

Verblijf in een hostel is redelijk geprijsd, omdat u de badkamer met anderen deelt en veelal overnacht in slaapzalen. Feitelijk huurt u gewoon een bed, vaak een stapelbed. De meeste hostels hebben ook kamers met privéfaciliteiten. Sommige hostels hebben keukenfaciliteiten voor gasten, zodat u ook uw eigen maaltijd kunt koken. Vaak worden er ook betaalbare maaltijden geserveerd.

Ontdek enerverende steden

Boek een vakantie naar Nederland en ontdek de unieke sfeer in historische steden als Amsterdam, Den Haag of Maastricht. U kunt er vanuit uw hostel genieten van prachtige musea, eeuwenoude architectuur en volop gezelligheid. Maak bijvoorbeeld een rondvaart over de grachten, ga heerlijk uit eten in een van de vele lekkere restaurants en geniet van de eeuwenoude architectuur.

Ontdek rustgevende natuur

Houdt u meer van de natuur? Ook dan valt er tijdens een vakantie in Nederland veel te genieten. Uiteraard zijn er de uitgestrekte polders, rivierlandschappen en meren, maar ook zijn er prachtige natuurgebieden als de Oostvaardersplassen en Nationaal Park de Hoge Veluwe. U kunt er eindeloos fietsen, wandelen of kanoën en wist u dat u in Nederland zelfs de ‘grote vijf’  (ree, edelhert, wild zwijn, zeehond en bever) kunt spotten?

Hostels aan de kust

Naast mooie steden en weidse natuur heeft Nederland ook honderden kilometers strand en mooie eilanden. U vindt er prachtige stranden, leuke badplaatsen en gezellige strandpaviljoens. Er zijn de bekende, populaire badplaatsen als Scheveningen en Zandvoort, maar ook in Zeeland en op de Waddeneilanden vindt u verschillende leuke hostels voor een heerlijk verblijf.

Boek uw hostel

In Nederland vindt u hostels door het hele land, voornamelijk in alle grote steden. Bekijk ons volledige aanbod en vind het hostel dat bij u past.

Bereikbaarheid en parkeren

Waar u ook kiest voor een hostel in Nederland, u kunt deze vrijwel altijd bereiken per openbaar vervoer. Bent u met uw eigen auto (of huurauto), let dan op waar u wel en niet kunt parkeren zodat u geen parkeerboete riskeert. In vele steden dient u in het centrum te betalen. Daarnaast zijn er vaak betaalde parkeergarages.

Meer over hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele hostels kunt u ook overnachten in een van de vele hotels, bed & breakfasts en campings. Kijk op campings in Nederland, hotels in Amsterdam, hotels in Den Haag, hotels in Maastricht of hotels aan zee.

Hostels in Amsterdam

Ontdek Amsterdam en boek hier vast een van de vele leuke hostels in de hoofdstad.

Budget hotels in Amsterdam

Budgethotels in Amsterdam