Foto: © Redcharlie

Hotels in Amsterdam

Uw bezoek aan Amsterdam wordt nog beter als u slaapt in uw ideale hotel. Deze stad heeft voor elke bezoeker de juiste plek. Houdt u van klassiek of juist modern? Wilt u uitzicht over het water of de bruisende binnenstad? Reist u het met een klein budget? We hebben de populaire hostels voor u op een rijtje gezet.

Unieke accommodatie in Amsterdam

Hotel Van Gogh in Amsterdam

Overnacht in uw eigen Van Gogh kamer, met het Van Gogh museum op 300 meter loopafstand.

Hotel IX Amsterdam

Overnacht stijlvol in de '9 Straatjes' buurt, het hippe en historische winkelhart van Amsterdam.

Hotel Not Hotel

Designers gingen hier aan de slag om unieke hotelkamers te ontwerpen. Slaap in een tram of in een geheime kamer achter een kast.

Hotels in Amsterdam

Van hotels in het centrum tot unieke hotels, in Amsterdam vindt u altijd accommodatie die bij u past. Weet u nog niet precies wat u zoekt? Kijk rustig even rond bij het aanbod en laat u inspireren.

Unieke hotels in Amsterdam

Elk hotel in Amsterdam onderscheidt zich op een manier van andere hotels. En dat levert een aantal wel heel bijzondere accommodaties op. Hotel Not Hotel is zo’n plek. Creatieve ontwerpers werden hier uitgedaagd om een kamer zo bijzonder mogelijk in te richten. U slaapt hier in een nagemaakte tramcoupe. Ook bij Hotel IX, in de bekende 9 straatjes, zijn de nodige ontwerpers aan de slag gegaan om een uiterst stijlvolle hotelkamer in te richten. Bent u een liefhebber van het werk van Van Gogh? Op steenworp afstand verblijft u in Hotel Van Gogh waar u talloze verwijzingen vindt naar de beroemde schilder.

Slapen in een woonboot

Amsterdam staat bekend om haar vele woonboten. Sommige van deze boten zijn omgebouwd tot Bed and Breakfast en kunt u dus boeken voor uw verblijf in de stad. Boek bijvoorbeeld Westerdok25 of Amstel Wake-up, vlakbij het Amstelstation en met uitzicht over de Amstel. Ook aan de Amstel: Houseboat Little Amstel. Vanaf deze woonboot loopt u zo de populaire buurt de Pijp in.

Hotels voor een klein budget

Zoekt u een goedkopere plek om te slapen in Amsterdam? U vindt hier diverse low-budget hotels. Kijk ook eens bij de hostels. Amsterdam heeft een breed aanbod in goedkopen hostels, zowel binnen als buiten het centrum.

Hotels in Amsterdam

Onze favorieten

Fantastische locatie, voortreffelijke service, vriendelijk personeel of een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Romantische hotels in Amsterdam

Hotel The Toren

Elegante accommodatie aan de beroemde Keizersgracht in Amsterdam. Stijlvolle kamers met klassieke elementen zorgen voor een romantische sfeer.

Hotel V Nesplein

Designhotel in het centrum van Amsterdam. Stijlvolle kamers met een rustieke sfeer en een romantisch tintje!

Anders slapen in Amsterdam