Foto: Delta Hotel Rotterdam

Hotels aan het water

43 van 68 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Een land met zo veel water heeft uiteraard ook voldoende overnachtingsmogelijkheden aan het water. Zo zijn honderden, zo niet duizenden hotels, waar u kunt overnachten in de buurt van of aan het water. Of u nu wilt overnachten in de stad of midden in de provincie er is altijd wel een hotel gelegen aan een rivier, plas of meer.

Hotelboot

Zoekt u een hotel aan het water dan is dat in Nederland geen probleem. Tussen de duizenden hotels zitten er enkele die het noemen waard zijn. Zo ligt er op de Kop van Zuid in Rotterdam het beroemde en historische Hotel New York, vanwaar u al het verkeer over de Maas Rotterdam in en uit ziet varen. Een andere optie is overnachten op een hotelboot, zoals de ss Rotterdam, maar ook in Amsterdam en elders in het land liggen dergelijke hotels aan de kade. Tot slot zijn er nog talloze bijzondere hotels te vinden aan waterrijke gebieden en plaatsen, zoals Giethoorn, Weerribben-Wieden, de Kaag, de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen en de provincies Zeeland en Friesland.

Boek uw hotel

Hotels aan het water zijn er in alle soorten en maten: van romantische hotels tot luxe hotelboten aan de kade. In ons totale aanbod komen alle soorten hotels aan het water voor, of u nu alleen reist of met een groep en met een beperkt of groot budget. Bekijk ons volledige aanbod hotels aan het water en vindt het hotel dat bij u past.