Kurhaus Hotel, Scheveningen

Hotels aan zee

117 van 156 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Langs de Nederlandse kust staan duizenden hotels, die garant staan voor een heerlijke strandvakantie. Vraag om een kamer met een uitzicht op zee of over het duingebied en geniet van de zilte zeelucht en de zon. Vanuit uw hotel aan zee wandelt u elke dag in moeiteloos door de duinen naar het strand. Een hotel zo dicht aan zee voelt als pure luxe.

Kurhaus Hotel, Scheveningen
  • Ontdek hier de leukste hotels aan zee.
  • Bekijk het ruime aanbod en boek snel en voordelig.

Hotels

Een bijzonder hotel aan zee is het luxueuze Kurhaus in Scheveningen. Het Kurhaus was het eerste badhuis van Nederland en ligt centraal aan de Scheveningse boulevard. Het eveneens luxueuze hotel Huis ter Duin in Noordwijk komt geregeld in het nieuws, omdat het Nederlands elftal hier altijd verzamelt voor een trainingskamp. Gelukkig voor uw portemonnee zijn er nog duizenden andere hotels aan zee, die garant staan voor een heerlijke strandvakantie.

Ontdek ook Zeeland

De stranden van Zeeland zijn ideaal voor een vakantie. Er zijn talloze strand- en wateractiviteiten voor jong en oud. U kunt meer te weten komen over de rijke historie van Zeeland in het muZEEum, het Zeeuws Museum en het themapark Neeltje Jans. Wandel door de historische binnensteden en de oude dorpen van Zeeland en wie weet loopt u wel een dame in klederdracht tegen het lijf.

Ontdek ook de Waddeneilanden

Tussen Den Helder in Nederland en Esbjerg in Denemarken ligt een belangrijk natuurgebied dat uniek is in de wereld. De Waddenzee is een wereld op zich, een wereld met twee gezichten, om en om geregeerd door eb en vloed, door zand en water. Ongeveer vijftig eilanden beschermen als parels aan een ketting de ondiepe Waddenzee. De ketting begint met de vijf Nederlandse Waddeneilanden, parels met elk een eigen sfeer en karakter. Ontdek ze vanuit uw heerlijke hotel aan zee!

Boek uw hotel aan zee

Hotels aan zee zijn er in alle soorten en maten: van kleine hotels aan de boulevard tot luxe hotels met een eigen zwembad en wellness. In ons totale aanbod komen alle soorten hotels aan zee voor, of u nu alleen reist of met een groep en met een beperkt of groot budget. Bekijk ons volledige aanbod hotels aan zee en vind het hotel aan zee dat bij u past.

Bereikbaarheid en parkeren

Waar u ook kiest voor een hotel aan zee in Nederland, u kunt vrijwel alle bestemmingen prima bereiken per openbaar vervoer. Bent u met uw eigen auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. Op veel plaatsen dient u in het centrum te betalen. Daarnaast zijn er vaak betaalde parkeergarages.

Meer over hotels, hostels en bed & breakfasts

Naast vele hotels aan zee kunt u natuurlijk ook overnachten in een van de vele hotels, bed & breakfasts en hostels in de grote steden. Kijk op hotels in Amsterdam, hotels in Den Haag, hotels in Maastricht, hotels in Scheveningen.

Strandhotel Noordzee

Het enige echte strandhotel op Texel.

© Cor Gaasbeek

Strandhotels

Van Zeeland tot Zandvoort: Bekijk alle accommodaties aan het strand.

(c) Hotel Opduin

Hotels op Texel

Van gezellig familiepension tot grand hotel – vind de accommodatie van je dromen op Texel.