Hotels in de natuur

19 van 34 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

In een hotel in het bos bent u omringd door de natuur. Open uw raam of loop het hotel uit en hoor de vogels fluiten en het groene loof ruisen. Snuif de boslucht op en u weet dat uw vakantie kan beginnen. Met een hotel in de natuur kunt u iedere dag genieten van wandel- en fietstochten door het bos of over de heide.

  • Geniet van comfortabele hotels in prachtig groene gebieden.
  • Duik direct na aankomst de natuur in en ontdek diverse fiets- en wandelroutes.
  • Kijk uit over de heuvels van Limburg of het oerbos in Friesland.

Hotels

Met honderden natuurgebieden is het niet moeilijk om een hotel in de natuur te vinden. Bijna alle hotels zijn uitgerust van fietsverhuur en routes, zodat u direct na aankomst de natuur in kunt duiken. Afhankelijk van het aantal sterren dat uw hotel heeft (maximaal vijf) neemt ook het aantal faciliteiten toe. Sommige hotels zijn uitgerust met geweldige restaurants, waar u uw smaakpapillen kan prikkelen met een Michelin-waardig menu. Vaak liggen in de buurt van deze hotels sportparken waar u kunt tennissen en golfen.

Boek uw hotel

Hotels in een bosrijke omgeving zijn er in alle soorten en maten: van gezellige familiehotels tot luxueuze hotels met een wellness, golfbaan en hoogwaardige keuken. In ons totale aanbod komen alle soorten hotels voor, of u nu alleen reist of met een groep en met een beperkt of groot budget. Bekijk ons volledige aanbod hotels in de natuur en vind het hotel dat bij u past.