Accommodatie in Noord-Holland

Op zoek naar een ideale vakantiewoning of hotel in Noord-Holland? Verblijf in de beste hotels van Amsterdam, Alkmaar of Haarlem of slaap midden in het typische Hollandse landschap van molens en tulpenvelden. Noord-Holland heeft een divers aanbod van vakantieparken, maar ook comfortabele zelfstandige vakantiehuisjes en hotels. 

Vakantiehuizen in Noord-Holland

Meer accommodaties in Noord-Holland

De provincie Noord-Holland biedt een gevarieerd aanbod van hotels, vakantieparken en appartementen. U vindt hier ongetwijfeld een plek die aan uw wensen voldoet.

Uw authentieke huisje op een vakantiepark

Wat is er nou leuker dan slapen in een authentiek Hollands huisje? Op villapark De Rijp huurt u vakantiehuisje in Zaanse stijl. U bent meteen in de omgeving van de Zaanse Schans, Amsterdam en plaatsjes zoals Volendam en Edam. Ook op Marinapark in Volendam huurt u een vakantiewoningen geheel in Volendamse stijl, maar dan wel met alle moderne gemakken.

Vind een vakantiepark of huisje aan de kust

Een verblijf aan de kust is heerlijk! Heerlijk zonnen aan het strand, wandelen door de duinen, mogelijkheden voor watersporten en ’s avonds genieten op het terras van uw eigen huisje. Noord-Holland heeft een aantal mooie vakantieparken en zelfstandige vakantiewoningen die direct aan het strand liggen. Zeer gelief zijn de Sealodges in Bloemendaal. Deze schitterende en comfortabele woningen staan op het strand voor het ultieme vakantiegevoel.

Hotels in Amsterdam

Verblijft u in Amsterdam, boek dan een van de vele bijzondere hotels. Uitzicht over de grachten, een zwembad op het dakterras, slapen in een tram, het kan in Amsterdam. Onze tip: vlak buiten Amsterdam in Zaandam vindt u een wel heel bijzonder gebouw: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, 70 gevels van oude Zaanse huisjes prijken hier de hoogte in. Binnen bent u natuurlijk gewoon voorzien van alle moderne gemakken.

Hotels in Noord-Holland

Bekijk het ruime aanbod van hotels, B&B's en appartementen in Noord-Holland. Geniet van de veelzijdige bestemming Noord-Holland met prachtige duinen en stranden, de kaassteden en de historische hoofdstad Amsterdam.

Bekijk het aanbod
Vakantieparken in Noord-Holland
Hotels in Noord-Holland
Hotels in Amsterdam