Accommodatie in Overijssel

Vakantiehuizen in Overijssel
 • Het Witte Huis

  Deze woonboerderij ligt in een landelijke omgeving en beschikt over een prachtig aangelegde tuin. Zwolle ligt op slechts 15 km afstand.

  Dalfsen, Overijssel

  Bekijk het aanbod
 • Twente

  Landelijk gelegen in Overijssel vindt u deze boerderijappartementen. Twente heeft veel te bieden: rust, mooie natuur en cultureel erfgoed. Ook kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken.

  Wierden, Overijssel

  Bekijk het aanbod
 • Villa 53

  Deze villa, gelegen aan een meertje met eigen vissteiger, is ideaal voor zowel goed als slechtweer. In de bijbehorende blokhut vindt u een pooltafel en tafeltennistafel, in de tuin is een barbecue aanwezig en het huis beschikt over een Finse sauna.

  Bergentheim, Overijssel

  Bekijk het aanbod
Vakantieparken in Overijssel
 • Vakantiepark Giethoorn

  Vakantiepark Giethoorn is een kleinschalig park temidden van waterrijke natuur. Door de mooie ligging heeft u een prachtig uitzicht over Het Belterwijde. Alle huisjes liggen direct aan het water.

  Giethoorn, Overijssel

  Bekijk het aanbod
 • Hof van Salland

  Dit vakantiepark is een ideale locatie voor natuur- en sportliefhebbers. Het park beschikt over zowel een overdekt als een openlucht zwembad. In de huisjes heeft u naar keuze een whirpool, sunshower of traditionele opgietsauna.

  Hellendoorn, Overijssel

  Bekijk het aanbod

Hotels in Overijssel

Bekijk het ruime aanbod van hotels, B&B's en appartementen in Overijssel. Verblijf in één van de bijzondere Hanzesteden of midden in een mooi natuurgebied.

Bekijk het aanbod
Hotels in Overijssel