Bijzonder overnachten

Uw vakantie wordt extra bijzonder wanneer u overnacht op een bijzondere plek. Wat dacht u van een woonboot, een Amerikaanse caravan of een echt kasteel? Wij hebben voor u een aantal bijzondere accommodaties op een rijtje gezet.

Bijzonder overnachten langs de kust
Overnachten op grote hoogte
Overnachten op het water
Overnachten in een designhotel
 • Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott

  Ontdek Bourgondisch Breda en blijf een nachtje slapen in het unieke Hotel Nassau, gevestigd in een prachtig monumentaal pand hartje centrum. Geniet van een van de culinaire gerechten in restaurant Liefdesgesticht in het voormalige klooster.

  Breda, Noord-Brabant

  Bekijk beschikbaarheid
 • Stroom Rotterdam

  Ervaar het trendy designconcept van hotel STROOM, gevestigd in een voormalige elektriciteitscentrale in de hippe Rotterdamse wijk Delfshaven. Geniet van de bruisende stad Rotterdam en kom tot rust in één van de stijlvolle studio’s.

  Rotterdam, Zuid-Holland

  Bekijk beschikbaarheid
 • Inntel Hotels Art Eindhoven

  Overnacht in een van de stijlvol ingerichte suites op deze unieke locatie in het stadshart van Eindhoven. Beleef een echte stadservaring in een loftkamer met vier meter hoog plafond in de voormalige monumentale lichttoren van Phillips.

  Eindhoven, Noord-Brabant

  Bekijk beschikbaarheid
 • Het Arresthuis

  Een van de meest unieke hotels in het historische centrum van Roermond is gevestigd in een voormalige gevangenis. De luxe kamers van het Arresthuis hebben een modern en stijlvol interieur. Het Arresthuis ligt bovendien op loopafstand van Design Outlet Roermond.

  Roermond, Noord-Brabant

  Bekijk beschikbaarheid

Overnachten in een kasteel

Romantischer kan niet: slapen in een kasteel, genieten van alle luxe en u bent omringd door natuur.

Lees meer
Overnachten op een woonboot
Uniek kamperen in Nederland
Unieke hotels in Amsterdam

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Dit 4-sterrenhotel heeft een bijzondere gevel: bijna 70 gestapelde Zaanse huisjes. Vanuit Zaandam bezoekt u makkelijk diverse highlights van Nederland, zoals Amsterdam en de Zaanse Schans.

Zaandam, Noord-Holland

Bekijk beschikbaarheid
Bijzonder overnachten op de Veluwe

Slapen op het strand in Nederland is verboden. Er zijn diverse accommodaties op of aan het strand waar u kunt overnachten.

Lees meer