Vakantiehuizen in Nederland

Zoekt u een vakantiewoning in Nederland, dan kijkt u op holland.com. Want wij kennen de mooiste plekjes én de leukste vakantiewoningen. En die bieden we aan in samenwerking met een gerenommeerde partner. Bekijk ze en boek ze!

Vakantiehuis huren in Nederland

Vakantie vieren in Nederland vanuit uw eigen comfortabele vakantiehuis? Dat kan met de partners van Holland.com. Of u nu wilt verblijven aan de kust, op het platteland of in de stad; er is keuze genoeg voor elke smaak en elk budget. Bovendien liggen de huizen vaak op prachtige plekken en geniet u van alle faciliteiten die u thuis gewend bent… of meer.

Belvilla

Een van onze partners is het gerenommeerde Belvilla. Zij bieden niet alleen aan de kust, maar ook in de rest van Nederland comfortabele vakantiewoningen te huur in alle soorten en maten. Bij de natuurgebieden, in de grote steden of langs de kust; met Belvilla geniet u van het ‘thuis-gevoel’, waar u ook bent.

Vakantieparken in Nederland

Verspreid over Nederland vindt u diverse vakantieparken. Vaak met elk een eigen sfeer en thema. U kunt kiezen voor een rustig gelegen huisje in het bos of een luxe vakantiewoning aan het water. Sommige huisjes hebben zelfs een boot die tot uw beschikking staat! Daarnaast bieden vakantieparken in Nederland vaak veel activiteiten voor het hele gezin. U hoeft zich geen dag te vervelen.

Wij raden aan:

Vakantie op de boerderij

In een huis met rieten dak of een geconverteerde boerderij: geniet van een vakantie op het platteland!

Lees meer

Op vakantie met de hond

Neemt u de hond mee op vakantie? Zorg ervoor dat u een vakantiehuisje reserveert waar uw huisdier ook welkom is. Boek op tijd en voorkom teleurstellingen.

Lees meer

Ontsnappen naar het platteland

Ik heb vaak de neiging te veel mee te nemen tijdens tripjes, en mijn bezoek aan een Belvilla-vakantiehuisje vormde geen uitzondering. Terwijl ik de auto inpakte had ik al visioenen van mijn nieuwe buren die me uit zouden lachen terwijl ik alles naar binnen probeerde te slepen.

Lees meer

Waarom boeken bij Holland.com?

  • Wij zijn de Holland-specialist
  • Ruim aanbod: keuze uit 2000 vakantiewoningen
  • Samenwerking met gerenommeerde partners
  • Direct & veilig online boeken