Natuur

Vakantiehuizen aan de Noordzee

22 van 28 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

De Nederlandse Noordzeekust is een populaire reisbestemming. Geniet van de frisse lucht aan de Noordzee in de herfst en winter of juist van de eerste zonnestralen in de lente. Of kom in de zomer naar de kust om te zonnebaden en zandkastelen te bouwen op het strand. Aan de Nederlandse kust staat een groot aantal vakantiehuizen op u te wachten.

  • De Noordzee is in alle seizoenen een populaire reisbestemming.
  • Of u nu naar het vasteland reist of naar de Waddeneilanden, u kunt overal genieten van de lange stranden, het schone water en de duinen.
  • Boek een vakantiewoning met uitzicht op de Noordzee of een jachthaven.

De Nederlandse Noordzeekust

Hebt u al besloten waar u precies aan de Nederlandse kust uw vakantie wilt doorbrengen? De Nederlandse Noordzeekust is (van zuid naar noord) opgedeeld in de volgende stukken:

  • Aan de zuidkust van Nederland ligt de provincie Zeeland, die bekend is om de prachtige stranden, vele zonuren, idyllische havens en het heldere zeewater. Het is een ideale locatie voor toeristen en er zijn vele vakantiehuizen te vinden aan het strand of er vlakbij.
  • In het noorden grenst Zeeland aan de provincie Zuid-Holland, dat ook een lange Noordzeekust heeft. In Zuid-Holland liggen aantrekkelijke badplaatsen als Noordwijk, Katwijk en Scheveningen. Dit gebied aan de Noordzee is het hele jaar door een populaire reisbestemming vanwege de mooie steden, zoals Den Haag. Hier vindt u een groot aantal vakantiehuizen, waaronder landhuizen of appartementen met uitzicht op de Noordzee.
  • In de provincie Noord-Holland liggen o.a. de badplaatsen Zandvoort en Bergen aan Zee. Langs de lange zandstranden liggen duingebieden die overgaan in bollenvelden, vooral in de lente een fantastisch gezicht! Met wat geluk vindt u hier een vakantiewoning met uitzicht op de tulpen en windmolens.
  • De Nederlandse Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn geliefd onder vakantiegangers. Geen wonder, want zowel langs de Noordzee als de Waddenzee kunt u lange wandelingen maken en genieten van het leven op het strand. Op de Waddeneilanden liggen veel vakantiewoningen, vooral op het grootste eiland Texel vindt u een grote verscheidenheid aan vakantiehuizen en appartementen.

Vakantiehuizen aan de Noordzee

Aan de Nederlandse Noordzeekust vindt u vele mooie vakantiehuizen aan zee, of u nu met zijn tweeën bent of met het hele gezin. Wilt u uw hond meenemen naar Nederland? Uw hond is welkom op een aantal stranden aan de Noordzee.

Als u iets bijzonders zoekt, kunt u een vuurtoren direct aan zee boeken. Er zijn niet veel vakantiewoningen aan de kust met een adembenemender uitzicht op de Noordzee. Maar misschien huurt u liever een luxe appartement aan zee met uitzicht op de jachthaven. Bekijk de vele vakantiehuizen aan de Noordzee die worden aangeboden door onze partner.