Vakantiehuizen aan het water

11.535 keer bekeken

57 van 75 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Met een huis aan het water kan uw vakantie niet meer stuk. U en uw vrienden of gezin kunnen de hele dag varen, zeilen, surfen, zwemmen of vissen. Ook met een boekje in de tuin kunt u genieten van een spektakel van boten, watervogels en wuivende rietkragen. In een land met zoveel water is er altijd wel een vakantiehuis aan het water dat aansluit op uw verwachtingen.

Water

Holland is een waterland, met een keur aan plassen, meren, rivieren, kanalen en beken. De bekendste waterrijke gebieden zijn Zeeland en Friesland. Zeeland is een deltagebied met uitgestrekte waterpartijen, terwijl Friesland juist een aaneenschakeling is van meren, plassen en kanalen. Maar ook elders in het land kunt u een huisje aan het water boeken. Bijvoorbeeld het IJsselmeer, de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen nabij Utrecht of Giethoorn, dat ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd.

Boek uw vakantiehuis

Vakantiehuizen aan het water zijn er in alle soorten en maten: van bungalows en woonboten tot luxe villa’s met een eigen aanlegsteiger. In ons totale aanbod komen alle soorten vakantiehuizen aan het water voor, of u nu alleen reist of met een groep en of u nu  een beperkt of groot budget  te besteden heeft. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen aan het water en vind het vakantiehuis dat bij u past.

Overnachten op het water