Vakantiehuizen in de stad

19 van 31 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Een vakantiehuis in de stad is een geweldige manier om uw stedentrip nog specialer te maken. U eet, drinkt, slaapt, woont en leeft tussen de inwoners van de stad.

  • Naast vakantiehuizen zijn er ook woonboten in Nederlandse steden als vakantieverblijf.
  • Na het winkelen en sightseeing is het 'thuis' rustig. Even bijkomen in je eigen huis midden in de stad.
  • Vind hier uw vakantiehuis in een van de mooie Nederlandse steden.

’s Ochtends loopt u in alle vroegte de stad in, ’s middags brengt  u uw nieuwste aankopen snel thuis en ’s avonds borrelt u nog wat na in de keuken voordat u naar bed gaat. Met een vakantiehuis in de stad wordt uw stedentrip gegarandeerd een heerlijke vakantie.

Amsterdam

Plant u een stedentrip naar Amsterdam dan is een vakantiehuis mogelijk een interessant alternatief voor het hotel. Afhankelijk van de grootte van de groep bent u in sommige gevallen zelfs voordeliger uit. Naast een financieel voordeel is de kans groot dat u verblijft op een bijzondere locatie in de stad. Omringd door de inwoners van de stad is er geen betere manier om Amsterdam te beleven. Ook in (de buurt van) andere steden kunt u een vakantiehuis boeken, onder meer in Den Haag, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Delft, Leiden, Haarlem, Groningen en Arnhem.

Boek uw vakantiehuis

Vakantiehuizen in de stad zijn er in alle soorten en maten: van appartementen en woonboten tot riante villa’s en grachtenpanden. In ons totale aanbod komen alle soorten vakantiehuizen in de stad voor, of u nu alleen reist of met een groep en of u nu een beperkt of groot budget te besteden heeft. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in de stad en vind het vakantiehuis dat bij u past.