Vakantiehuizen aan het water

10 van 11 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Koel af met uw voeten in het water, ontbijt op de veranda, ervaar geweldige uitzichten en ga op pad met een bootje om een tochtje te maken. Dit alles is mogelijk bij de vakantiehuizen aan het water van Landal GreenParks.

  • Boek een vakantiehuis direct aan het water (soms met eigen aanlegsteiger).
  • Wordt wakker met zicht op het water.
  • Beleef een actieve vakantie aan een meer, plas of aan de zee.

Overnachten aan het water

De vakantieparken van Landal GreenParks in Nederland staan garant voor een onvergetelijke vakantie midden in de natuur. Slechts op enkele meters afstand van het water, kunt u al ontspannen de dag beginnen. Terwijl u geniet van het uitzicht op het water kunt u al starten met het plannen van uw leuke vakantiedag. De accommodaties met eigen aanlegsteiger en directe toegang tot het water, zijn zeer geliefd.

Het water veroveren

In het duurzame bungalowpark Landal De Reeuwijkse Plassen in Zuid-Holland heeft u de mogelijkheid om vanuit uw woning met uw (eigen) boot de Reeuwijkse Plassen te ontdekken. Ook de Friese Meren kunt u vanuit uw vakantiehuis in Landal Waterpark Terherne ontdekken. Vanaf uw aanlegsteiger vaart u zo de Terherne Poelen op. Huur in het park een passende boot, een zeilboot, een kano of een motorboot. Maak uw keuze!

In deze regio’s in Nederland vindt u vakantiehuisjes aan het water van Landal GreenParks:

Vakantieparken met recreatiemeren

Veel van de vakantieparken van Landal GreenParks liggen aan het meer, de zee, een plas of een rivier waardoor u kunt genieten van talloze activiteiten zowel in als op het water. Huur bijvoorbeeld een waterfiets of kano, probeer stand-up paddling of geniet simpelweg van de rust tijdens het vissen. Bij Landal Landgoed ´ t Loo kunt u de recreatieplas oversteken met de tokkelbaan. U kunt ook kiezen voor een trekvlot of waterfiets. U kunt nog meer actie op het water beleven bij de waterskibaan die zich vlak naast Landal Domein De Schatberg bevindt. Wie uit uw groep legt de meeste meters af op de ski’s?