Vakantieparken aan het water

51 van 70 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Holland telt tientallen vakantieparken aan het water. U en uw gezin kunnen hier de hele dag genieten van allerlei watersporten, zoals zeilen, surfen en zwemmen. Kinderen veranderen in kleine waterratjes die de hele dag springen door het water. Naast een speeltuin, restaurant(s), supermarkt en fietsverhuur, hebben de meeste vakantieparken aan het water ook allerlei waterspeeltjes, zoals glijbanen en waterpistolen.

  • In een vakantiepark aan het water geniet u de hele dag van waterplezier en watersport.
  • Mooi uitzicht: ga zelf zeilen of kijk hoe de boten voorbij komen.
  • Van kinderclub tot zeilcursus – in een vakantiepark aan zee is voor kinderen veel te doen.

Water

Vakantieparken aan het water zijn voorzien van alle gemakken voor een vakantie met veel waterpret. Vissen, zeilen, windsurfen, zwemmen of gewoon badderen aan de waterkant; alle mogelijke vormen van waterpret zijn aanwezig. De meeste vakantieparken hebben clubs voor kinderen waar ze onder professionele begeleiding opdrachten moeten uitvoeren in het water, leren zeilen of onder toezicht kunnen spelen in het water.

Boek uw vakantiepark

Vakantieparken aan het water zijn er in alle soorten en maten: van gezellige bungalows tot luxe groepsaccommodaties. In ons totale aanbod komen alle soorten vakantieparken aan het water voor, of u nu alleen reist of met een groep en of u nu een beperkt of groot budget te besteden heeft. Bekijk ons aanbod vakantieparken aan het water en vind het vakantiepark dat bij u past.