Foto: © Laura Jacobs via Press Pack

Evenementen in Nederland

Evenementen in Nederland zijn talrijk. Het hele jaar door worden er festivals, markten, corso's, exposities en andere evenementen door het hele land georganiseerd. Het voorjaar staat overwegend in het teken van bloemencorso's en kaasmarkten, de zomer telt tientallen dans-, muziek- en theaterfestivals, in het najaar ligt de nadruk op kunst en cultuur en in de winter draait alles om Sinterklaas en gezellige kerstmarkten. Op 27 april vindt het grootste nationale evenement van het jaar plaats: Koningsdag. U moet een keer meemaken hoe het hele land oranje kleurt tijdens dit landelijke evenement. In het onderstaande overzicht ziet u welke evementen jaarlijks plaatsvinden in de maand van uw bezoek.

Update: In verband met het COVID-19-virus kunnen er speciale voorwaarden gelden om toegang te krijgen tot evenementen. Laat je niet verrassen en houd onze COVID-19-informatiepagina goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en adviezen.

Binnenkort

Zoek een evenement

Benieuwd welke evenementen en tentoonstellingen er plaatsvinden tijdens jouw bezoek aan Nederland? Zoek hieronder op locatie en/of datum om te zien wat er te doen is.

Op de kaart

Vaak bekeken

Moon Duo live at Le Guess Who?
Evenement

Le Guess Who?

10 nov. 2022 tot en met 13 nov. 2022 Utrecht
Evenement

Jumping Indoor Maastricht

4 nov. 2022 tot en met 6 nov. 2022 Maastricht
Evenement

Crossing Border Den Haag

2 nov. 2022 tot en met 5 nov. 2022 Den Haag
Evenement

Kunstmaand Ameland

1 nov. 2022 tot en met 30 nov. 2022 Hollum