Affordable Art Fair - Holland.com
Evenementen

Affordable Art Fair

29 okt. 2020 - 1 nov. 2020, Amsterdam

De Affordable Art Fair is een uniek en superleuk concept waar je in een toegankelijke en inspirerende omgeving duizenden kunstwerken kunt kijken of kopen onder één dak. Van schilderijen tot prenten, sculpturen en fotografie, u betaalt nooit meer dan 5000,- euro voor een origineel kunstwerk van een opkomend talent of een gevestigd kunstenaar.

  • Affordable Art Fair is dé manier om betaalbaar kunst te kopen.
  • Kunstwerken van opkomende en gevestigde kunstenaars.
  • Al jaren een uniek kunstevenement.

Ontspannen sfeer

Niet voor niets ziet men in Nederland de AAF als dé kunstbeurs voor hedendaagse, originele kunst. De ontspannen sfeer maakt het allemaal heel toegankelijk voor beginnende kunstkopers, maar ook voor de verwoede verzamelaar is het een goede plek om de collectie aan te vullen.

Breed aanbod

Van figuratief tot abstract, van traditioneel tot avant-garde, de AAF biedt een breed scala van talloze galeries in en om Amsterdam. De Affordable Art Fair is te bezoeken in de Kromhouthal. Daarnaast is er een kinderopvang zodat u ook zelf kunst kunt gaan maken tijdens een workshop, of even rustig in het café kunt overwegen of u nu wel of niet dat ene prachtige kunstwerk gaat aanschaffen.

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Vond je dit interessant? Ontdek meer