Foto: © Affordable Art Fair
Evenementen

Affordable Art Fair

27 okt. 2021 - 31 okt. 2021, Amsterdam

De Affordable Art Fair is een uniek en superleuk concept waar je in een toegankelijke en inspirerende omgeving duizenden kunstwerken kunt kijken of kopen onder één dak. Van schilderijen tot prenten, sculpturen en fotografie, u betaalt nooit meer dan 5000,- euro voor een origineel kunstwerk van een opkomend talent of een gevestigd kunstenaar.

  • Affordable Art Fair is dé manier om betaalbaar kunst te kopen.
  • Kunstwerken van opkomende en gevestigde kunstenaars.
  • Al jaren een uniek kunstevenement.
Adres:
De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231
1021KP Amsterdam
Bekijk de website Openingstijden & tickets Toon locatie in Google Maps

Ontspannen sfeer

Niet voor niets ziet men in Nederland de AAF als dé kunstbeurs voor hedendaagse, originele kunst. De ontspannen sfeer maakt het allemaal heel toegankelijk voor beginnende kunstkopers, maar ook voor de verwoede verzamelaar is het een goede plek om de collectie aan te vullen.

Breed aanbod

Van figuratief tot abstract, van traditioneel tot avant-garde, de AAF biedt een breed scala van talloze galeries in en om Amsterdam. De Affordable Art Fair is te bezoeken in de Kromhouthal. Daarnaast is er een kinderopvang zodat u ook zelf kunst kunt gaan maken tijdens een workshop, of even rustig in het café kunt overwegen of u nu wel of niet dat ene prachtige kunstwerk gaat aanschaffen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,

}">