Bezoek Dickens in Bronkhorst - Holland.com
Evenement

Dickens in Bronkhorst

c:set var="subtitle" value="15 dec 2018 - 16 dec 2018" />

15 dec 2018 - 16 dec 2018, Bronkhorst

Stap tweehonderd jaar terug in de tijd en bezoek het festival Dickens in Bronkhorst. In dit kleinste stadje van Nederland branden vuurkorven en lopen diverse acteurs om u het gevoel te geven echt in de 19e-eeuw rond te wandelen.

  • Bezoek het kleinste stadje van Nederland.
  • Geniet van de sfeer uit de tijd van Charles Dickens.
  • Luister naar diverse koren en de midwinterhoornblazers.

Met slechts 157 inwoners noemt Bronkhorst zich het kleinste stadje van Nederland. Elk jaar in de periode voor kerst, komen er talloze bezoekers richting het monumentale dorpje voor het festival Dickens in Bronkhorst. Diverse toneel en theatergezelschappen halen alles uit de kast om u deze dagen een unieke ervaring te bezorgen.

Prikkel uw zintuigen

Terwijl u over de met klinkers bestraatte paden langd de kerstmarkt loopt, ruikt u een mengeling van vuurkorven, warme chocomel, glühwein en zoetigheden. Luister naar de diverse koren of de midwinterhoornblazers die u dat warme kerstgevoel zullen bezorgen. Voor de kinderen is er een nostagische zweefmolen.

Praktische informatie

Het festival is te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. De toegang tot het stadje Bronkhorst bedraagt tijdens het festival 2 euro voor iedereen vanaf 12 jaar.

Parkeren kan (gratis) bij sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen. Vanuit daar is het een kwartier lopen naar Bronkhorst, maar men mag ook (gratis) mee met de huifkar. Deze rijdt op en neer tussen de parkeerplaats en Bronkhorst.

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Vond je dit interessant? Ontdek meer