Evenementen

Grasnapolsky Festival Groningen

11 mrt. 2022 - 13 mrt. 2022, Groningen

Het winterfestival Grasnapolsky heeft een bijzondere locatie midden in het weidse landschap van Groningen gevonden. In de voormalige strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda is drie dagen lang van alles te ontdekken en te beleven. ‘Gras’ is eigenzinnig en knus, een beetje zomers midden in de winter.

  • Drie dagen muziek, kunst en natuur op een stoere locatie.
  • Een warm winterfestival in de voormalige strokartonfabriek De Toekomst.
  • Mix van gevestigde namen en opkomende artiesten.
Adres:
Scheemdermeersterweg 37
9679TP Groningen
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Muziek, kunst en expedities

Beleef de verschillende muziekstijlen van ruige rock tot kleine liedjes, dans op elektronica en ontdek nieuwe bands en artiesten. De fabriek en de omgeving lopen als een rode draad door het festival. Ketelhuis, Bolkokers of Machinekamer: elke ruimte krijgt zijn eigen sfeer en festivalbestemming. Er zijn kunstroutes en ‘expedities’ rondom natuur, de geschiedenis en architectuur van het bijzondere pand en de omgeving. Bekijk de line-up en programma op Grasnapolsky.

Grasnapolsky tickets en overnachten

Op de festivalwebsite van Grasnapolsky kun je passepartouts kopen voor drie dagen of dagtickets voor één dag. Ook zijn er parkeer- en pendelbustickets. Er rijdt een pendeldienst tussen Station Scheemda en Fabriek De Toekomst. Adres: Fabriek De Toekomst, Scheemdermeersterweg 37, 9679 TP Scheemda.

Blijf je overnachten in de omgeving? Tijdens het festival zijn er pendeldiensten tussen vakantieparken in de omgeving van Scheemda en Fabriek De Toekomst. Op het festivalterrein kun je betalen met festivalmunten.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,