Havenfestival IJmond - Holland.com
Evenementen

Havenfestival IJmond

9 aug. 2020 - 11 aug. 2020 Geannuleerd, IJmuiden

Het Havenfestival IJmond is een cultureel en nautisch evenement dat elk jaar plaatsvindt in de prachtige haven van IJmuiden. U kunt er culturele shows en optredens combineren met een bezoek aan spectaculaire schepen. De bijzondere omgeving maakt het Havenfestival IJmond tot een uniek evenement.

  • Bezoek de oude havens van IJmuiden
  • Proef een visje op de kade
  • Maak een rondvaart langs de bijzondere visserschepen

Setting van het Havenfestival

Het Havenfestival IJmond vindt plaats te midden van oude fabrieksgebouwen en bijzondere schepen. Deze omgeving biedt ruimte voor tal van evenementen, zoals jeugd- en straattheater, popconcerten, wereldse en klassieke muziek, beeldende kunst, poëzie en film. Tijdens uw bezoek aan oude en unieke schepen klinkt er de hele dag door van alle kanten muziek. U vindt er een regionale uitmarkt op zaterdagmiddag, feest op zaterdagavond en lokale theater- en muziekmakers op zondag. 

Vissersplaats

IJmuiden trekt het hele jaar door veel bezoekers, die komen genieten van de duinen, het strand en de visserijactiviteiten. Tijdens het Havenfestival IJmond verandert de haven van IJmuiden in een enorme festivallocatie. Dit gratis evenement ligt op een half uur rijden van Amsterdam.

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Vond je dit interessant? Ontdek meer