Bezoek de HISWA te water in de Bataviahaven in Lelystad - Holland.com
Foto: © Visit Flevoland
Evenementen

HISWA te water

1 sep. 2021 - 5 sep. 2021, Lelystad

HISWA te water is hét evenement voor iedereen die van watersport houdt. Kom naar Lelystad voor vier dagen watersportplezier.

  • De grootste in-water bootshow van Noord-Europa.
  • Ruim 22.500 bezoekers.
  • Het walhalla voor elke watersporter.

Elk jaar wordt in maart tijdens de HISWA Amsterdam Boat show het watersportseizoen geopend. Maar naast deze indoor beleving, kunt u in september HISWA te water in de Bataviahaven bezoeken. Tijdens HISWA te water kunt u van alles beleven op het water en de kade. Het credo is dan ook: I love watersport.

HISWA te water is de enige in-water bootshow van Nederland en de grootste van Noord-Europa. Langs de steigers liggen boten in diverse soorten, maten en prijscategoriëen. Op de kade vindt u meer dan 200 aanbieders van maritieme en lifestyle producten. Ontdek de nieuwste snufjes op het gebied van watersport, geniet van gezellige muziek en deel ervaringen met andere watersporters.


Tijdens HISWA te water zijn er op en rond het water activiteiten voor jong en oud. U kunt proefvaren, roeien en surfen. Voor kinderen zijn er zeillessen. Of kijk naar de spannende matchraces en manoeuvreerwedstrijden.

In de omgeving

In Lelystad is altijd wel wat te doen. Combineer een bezoek aan HISWA te water met een middag shoppen in het naastgelegden Batavia Stad Fashion Outlet of leer de geschiedenis van Nederland kennen bij museum Batavialand.

Bereikbaarheid HISWA te water

De HISWA te water is eenvoudig te bereiken. De Bataviahaven in Lelystad ligt centraal in Nederland en is zowel met de auto, het openbaar vervoer en uiteraard per boot zeer goed te bereiken.

Ontdek de IJsselmeer regio

Afsluitdijk, Zuiderzeemuseum, mooie plaatsen en natuur: geniet van een vakantie op en aan het water!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Vond je dit interessant? Ontdek meer