Foto: © Visit Flevoland
Evenementen

HISWA te water

31 aug. 2022 - 4 sep. 2022, Lelystad

HISWA te water is hét evenement voor iedereen die van watersport houdt. Kom naar Lelystad voor vier dagen watersportplezier.

  • De grootste in-water bootshow van Noord-Europa.
  • Ruim 22.500 bezoekers.
  • Het walhalla voor elke watersporter.
Adres:
Bataviahaven 1
8242PR Lelystad
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Elk jaar wordt in maart tijdens de HISWA Amsterdam Boat show het watersportseizoen geopend. Maar naast deze indoor beleving, kunt u in september HISWA te water in de Bataviahaven bezoeken. Tijdens HISWA te water kunt u van alles beleven op het water en de kade. Het credo is dan ook: I love watersport.

HISWA te water is de enige in-water bootshow van Nederland en de grootste van Noord-Europa. Langs de steigers liggen boten in diverse soorten, maten en prijscategoriëen. Op de kade vindt u meer dan 200 aanbieders van maritieme en lifestyle producten. Ontdek de nieuwste snufjes op het gebied van watersport, geniet van gezellige muziek en deel ervaringen met andere watersporters.

Tijdens HISWA te water zijn er op en rond het water activiteiten voor jong en oud. U kunt proefvaren, roeien en surfen. Voor kinderen zijn er zeillessen. Of kijk naar de spannende matchraces en manoeuvreerwedstrijden.

In de omgeving

In Lelystad is altijd wel wat te doen. Combineer een bezoek aan HISWA te water met een middag shoppen in het naastgelegden Batavia Stad Fashion Outlet of leer de geschiedenis van Nederland kennen bij museum Batavialand.

Bereikbaarheid HISWA te water

De HISWA te water is eenvoudig te bereiken. De Bataviahaven in Lelystad ligt centraal in Nederland en is zowel met de auto, het openbaar vervoer en uiteraard per boot zeer goed te bereiken.

Ontdek bezienswaardigheden van de IJsselmeer-regio midden in Nederland. Bezoek Volendam, de Afsluitdijk en Batavialand en ga varen en fietsen door de natuur.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,